Loading...

Социалната мрежа на България

marto76

Вие знаете ли как да се грижите за кожата си през зимата? Много хора не са наясно с това какви грижи трябва да полагат за нея през студените месеци и поради тази причина те нито променят грижата, нито вида козметика за лице и тяло, която използват. Трябва да знаете, че кожата на всеки човек има нужда от индивидуални грижи, но едно е общото и то е, че грижата за нея се различава в зависимост от атмосферните условия. През лятото може да използвате един вид козметика за лице, но през зимата трябва задължително да я замените с друга. Както всички знаем зимните месеци са студени и ветровите, а тези условия действат неблагоприятно върху кожата, като я изсушават и оставят усещане за опънатост и сърбеж. Има няколко препоръчителни съвета, които е добре да следвате, за да съумеете да се грижите правилно за вашата кожа и да избегнете неприятното и дразнещо лющене. С употребата на професионална козметика с хидратиращо действие, кожата ви може да изглежда също толкова здрава и през зимните месеци, както е и през останалата част от годината.


Ето и стъпките, които трябва да следвате, за да се грижите правилно за кожата ви през зимата:


Не използвайте гореща вода, когато ви взимате душ, тъй като тя изсушава кожата

След душ или вана задължително нанасяйте върху лицето и тялото си хидратиращ крем или лосион.

Използвайте ексфолиант веднъж седмично, за да се отървете от мъртвите клетки, мазнината и мръсотията по кожата.

Когато подсушавате лицето си след почистване не го търкайте с кърпата, а с леки потупвания го подсушете.

Желателно е да използвате козметика предназначена не за нормална или мазна кожа, а за суха, с богато овлажняващо действие.

Единствено целогодишно можете да използвате дори е желателно – козметика за тяло със слънцезащитно действие. Така ще предпазите кожата си от вредното влияние на слънчевата радиация, но и ще я предпазите от изсушаване и появата на по-тъмни петна.

Источник - На пазар

Авг 30 '20 · 0 коментари

Скоро наближава първия учебен ден, затова е време да започнете да се подготвяте с всички ученически принадлежности, а не да оставяте тази задача за последните дни. Всеки родител иска най-доброто за децата си и това важи с пълна сила и за ученическите раници, но как точно да изберете правилните, които да са едновременно красиви и заедно с това комфортни?


Последните години доста се говореше и обсъждаше темата за това, че неудобните и неправилните раници могат лесно да изкривят гръбнака на детето ви и то непоправимо. Ето защо е важно да помислите за това предварително и да знаете, на какво да обръщате внимание при покупката на тези ученически пособия, защото като родител сте длъжни да изберете само най-доброто за вашите деца. Първият и може би един от на-важните съвети е това да не купувате никога модели, които са с една дръжка. Те няма да помогнат за това тежестта да се разпредели равномерно, но освен това са сигурен път към това да се получи изкривяване на гръбнака. Когато купувате раници набол на децата ви гледайте те да бъдат с широки презрамки, тъй като именно този модел е най-удобен за носене.


Продължавайки нататък ще споменем и това, че е добре да се съобразите с теглото, като тук не визираме самите учебници, а избраните раници. Най-добре е те да са максимално леки, особено ако детето ви е първокласник, но също така да имат колан на кръста. При малките ученици също така е особено важно гърба на самите раници габол да са твърди, тъй като така ще се предотврати евентуално изкривяване. Дори и качествените модели могат да не са безопасни и удобни, но това важи само ако не се носят правилно. Ето защо например е важно да наблюдавате като родители дали детето ви не носи закупените от вас раници само с една презрамка, тъй като трябва да я носи и на двете, за да се разпредели тежестта равномерно.


И не на последно място, не забравяйте, че вие сте длъжни да проследите за качеството и удобството на всички раници, които сте харесали, но крайния избор за модела и дизайна си остава зад вашите деца. Все пак те ще носят тези раници и ако си имат предпочитания относно дизайна, тогава защо да не им угодите и да ги зарадвате, за да могат да носят своите раници габол с удоволствие всеки ден.

Източник - Обяви за ученически раници и пособия

Авг 17 '20 · 0 коментари


Ако търсите коректни хора, фирма, която да се грижи за Вашите сайтове, то тогава сте попаднали на правилното място.

Един сайт, ако н работи, то може да загуби позициите си. Най-често това става  в следствие на хакерска атака, или след актуализация, било то на ядрото, било то на някой модул.

 Ако Вие сте управител на онлайн магазин, но сте изоставили онлайн бизнесът си, то е време да поправите тази грешка.

Екипът на VISEO LTD предлага богата гама от услуги от сектор Дигитален Маркетинг, SEO пакети, които са персонализирани за управление на хотели, за хора, управляващи компании, свързани с фармацевтика, в това число аптеки, лечебни заведения, центрове за разкрасяване и други сходни.

Благодарение на богатите и разнообразни източници в тази област, смеем да кажем, че нашата SEO компания може да представи бизнесът Ви на високи позиции в Гугъл

Позволете ни да не споделим всички градове за хора, които препоръчват за Вашата маркетингова и онлайн стратегия.

Фирмата се занимава споддръжка на сайтове,  SEO оптимизация , с онлайн стратегии за успешен бизнес  повече от 15 години. Една от лидерите e в страната ни.

Позитивните отзиви са добър атестат за работата и дейността на компанията и от тях можете да си направите изводите, че се касае за надеждна компания, компания, която може да Ви доведе много бъдещи партньори и клиенти.

Ако търсите нови клиенти, например, то ние имаме решения за Вас. Силата на SEO е точно за вас. Екипът може да  направи така, че ако се търси в Гугъл Имот + локация, да бъдете визуализирани на по-предни позиции, пред конкуренцията Ви.

Предните позиции в Гугъл гарантират много посетители, а те могат лесно да бъдат превърнати в клиенти.

Това, само по себе си ще доведе до купувачи, ако приемем, че продавате имоти, например. Естествено, това е само пример.

За финал, няма как да не споменавам, че работата на SEO експертите е сложна, става бавно, и си струва да заделите солиден бюджет.


 

Авг 17 '20 · 0 коментари

Кой не знае Банско, кой не е чувал за него? Славата на този български зимен курорт вече е световноизвестна и има защо. Това едно от най-привлекателните и магнетични места за любителите на зимните спортове. От едно обикновено малко провинциално градче, Банско се превърна в коронния номер на всички родни и световни туроператори, обслужващи желанията в региона. Банско претърпя своята „пълна промяна“, за да може днес да предложи на своите посетители най-доброто. Изживявайки своя бурен подем и негативните последици от него, днес Банско се отърсва от всичко това, за да има самочувствие днес да кандидатства за домакин на престижни зимни състезания. Тук обаче искам да засегнем и едно друго огромно предимство на българското възрожденско Банско. А именно неговата еднаква привлекателност, както през зимния сезон, така и през летния. Хотели и къщи за гости в Банско, както и къщите за гости са готови да посрещнаст своите гости целогодишно.


Да, свикнали сме да асоциираме Банско с модерните и перфектно оборудвани ски писти от световна величина, но всичко това не пречи в моментите, когато искаме да посетим града и през лятото. Изключителното съвременната и реновирана леглова база е на Ваше разположение и през летните месеци, когато напливът курортисти е насочен основно към морето. Говорейки за необятен лукс и модерна обстановка, няма как да не споменем едни от най-красивите и големи хотели, които бяха построени преди години на територията на града. Те съчетават в себе си най-новите технологични достижения за момента, правейки ги неустоимо предложение всеки път. Всичко това обаче има и своята цена. Решавайки да посетите Банско в летните месеци, бъдете сигурни че желаейки да опитате от всички негови удобства това ще Ви струва и не малка сума пари. Няма и как да е друго яче, предвид факта, че там са вложени изключително много средства, които по някакъв начин трябва да бъдат възвърнати, а в това местните търговци са факири.


Винаги достигаме темата с бюджета. Много важен момент, който трябва да се отбележи, това е че Банско в нито един момент не може и не бива да се мисли като бюджетно решение. Всичко това е обусловено в горните редове. Въпреки че, хотели в Банско могат да се намерят за всеки джоб. Във всяко едно отношение, решавайки да се отбиете или отседнете тук, всичко това трябва да го имате в предвид. Решавайки да прекарате тук своята лятна почивка, би трябвало да сте се запознали предварително в интернет с мястото, на което ще отседнете. Няма начин то да не бъде съобразено с Вашите изисквания и очаквания, предвид факта че Банско е в състояние да задоволи абсолютно всеки изтънчен и изискан вкус.


За привлекателността на Банско и през летния сезон, говори и неговата дългогодишна история. Градът е един от центровете на културата в продължение на много години. Град с изключително значение за историческото развитие на България само и единствено в положителна насока. Той е роден град на едни от най-известните българи, познати на съвремието със своите значими дела: Паисий Хилендарски (1722-1773), митрополит Неофит Рилски (1700 – 1771), Никола Вапцаров (1909-1942) и мн. др. Банско е място с изключителен дух и традиции във всяко едно отношение. Освен със своите личности и история, градът се гордее и със своята кухня, където ще имате възможността да опитате едни от най-вкусните български традиционни ястия. Потопени в една прекрасна обстановка, няма и за миг да усетите как ще се изниже времето. Банско ще Ви очарова във всяко едно отношение. Няма две мнения по въпроса.