Loading...

Социалната мрежа на България

marto76

Всеки детайл трябва да се има предвид при проектирането на стилна и модерна баня. Особено внимание трябва да се обърне на избора на санитарен фаянс. Писоар, тоалетна, биде и мивка трябва да изглеждат хармонично с цялостния интериор на банята, да се комбинират помежду си и да бъдат надеждни в работата си.

В каталога на нашия онлайн магазин "Za-bania.com", ще намерите различни опции за висококачествено водопроводно оборудване с отлични технически характеристики и оригинален външен вид. В нашия асортимент ще намерите най-добрия вариант, който ще задоволи вашите желания по отношение на функционалност и дизайн.

Санитарен фаянс: избор на стилен и висококачествен санитарен фаянс

Оригиналните водопроводни инсталации са чудесна възможност да преобразите една баня, да й придадете определен стил, а също така да направите стаята възможно най-удобна и лесна за използване. Популярно решение днес е инсталирането на мивка за баня, тоалетна или биде, оборудвана с интересни декоративни елементи, както и дизайн, различен от класическите варианти. Така че, в допълнение към стандартните опции за пода, тук можете да намерите окачени модели с класически или оригинален дизайн, както и различни форми и размери.

Нашият каталог съдържа следните продукти:

·        смесители за вана, мивки за плотове, вградени, монтирани на стена, с конзола;

·        електронни тоалетни с функция биде, ъглови модели, окачени, моноблок, съкратени версии, с високо казанче, с повдигнато казанче и други;

·        биде с крака, с фиксиране на пода, с казанче, странични модели, стоящи на пода и окачени;

·        писоари с механичен и сензорен контрол, под и окачен тип;

·        подрамник и конзоли с различни размери.

Лесно и удобно е да закупите санитарен фаянс в магазина Za-bania.com

Масивни, груби мивки, необятни обемисти тоалетни чинии - всичко това е в далечното минало. Благодарение на богатия избор, всеки може да отдаде предпочитание на елегантни и лаконични форми. Съвременните производители произвеждат продукти, отчитайки естетическите нужди на потенциален клиент. Всеки модел е въплъщение на практичност, функционалност и креативен дизайн.

Можете да закупите санитарен фаянс, като направите поръчка на нашия уебсайт. Разполагаме с широка гама от различни санитарни изделия от водещи световни производители като:

·        Видима;

·        Идеал Стандарт;

·        Грое и много други.

Всички продукти са представени на разумни цени. За да закупите тоалетна, мивка, смесител и друго оборудване от нашия каталог, моля, свържете се с нашия мениджър на тел. 0897 203 666.

 

 

Дек 20 '20 · 0 коментари