Loading...

Социалната мрежа на България

Уникални продукти на TianDe за женско здраве! от блога на Martin

Зелеви листа - първа помощ за женската гърда от талмудите на баба. Козметична фитолепенка с турмалин за бюст "Kang Fu Ti", билков чай ​​с ангелика и ливадна сладка за жени, козметично масажно масло "Тайната на благословените върхове" от TianDe е ефективна алтернатива на зелевите листа.

Рецептата за масажно козметично масло  "Тайната на плодородните висини" се предава от майстор на ученик в продължение на много векове. Това е комплексна формула от силни лекарства, всяко от които има многостранен ефект върху тялото на жената. В такива състави маслата не само не инхибират действието едно на друго, но също така произвеждат поразителен синергичен ефект.

"Тайната на плодородните върхове" се състои от комплекс от растителни екстракти и етерични масла, които помагат за премахване на задръстванията и подобряват метаболитните процеси. Продуктът е 100% натурален и не съдържа аромати и консерванти.

В тандем с фитолепенка ефектът на маслото само се засилва. Турмалиновите кристали се нагряват от топлината на човешкото тяло и произвеждат микротокове, които повишават ефективността на фитолепенката върху проблемната зона.

Билковият чай с ангелика и ливада е друг продукт, който може да допълни ефекта на маслото и билковия пластир. Между другото, ливадата е растението, от което за първи път е получен аспиринът. Трудно е да се надценят свойствата на китайската ангелика. Тази билка се използва като тонизиращо, успокоително и профилактично средство за премахване на задръстванията в тялото.

В края на курса на използване на продуктите TianDe е важно да запомните, че осезаеми положителни промени в женското тяло ще настъпят в рамките на 1-3 месеца. Ако имате проблеми с такава деликатна зона, опитайте сами ефективността на трите продукта на TianDe.

 Източник - ЕкоДеТони -Натурална козметика


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш