Loading...

Социалната мрежа на България

Чаши със снимка от блога на VRETIEL

Едни от най-актуалните и желани подаръци днес са тези със снимка на тях. Те се отличават с това, че не са поредните банални сюрпризи, но и с това, че са наистина много лични и носят в себе си частица от вас. Те са прекрасен избор не само, ако близките ви имат скоро личен повод за празнуване, но също така и ако просто искате да ги зарадвате без причина.

Страхотен пример за такива сюрпризи са красивите и оригинални чаши със снимка, които освен това са и практични. Съгласете се, че всеки един от вас в определен етап от живота си е получават безполезни и скучни изненади, което обаче със сигурност не може да се каже за тези ефектни крушки. Едни от най-нежеланите подаръци това са кухненските уреди за дамите. Да, ясно е, че всяка жена готви и прекарва доста от време си в приготовлението на кулинарни шедьоври, с които да радва близки си, но все пак кухненските роботи и другите такива приспособления са задължителни за всяка една домакиня, но в никакъв случай не са и подарък за дамата на сърцето ви.

Бъдете уверени, че ако заложите на ефектни чашки със снимка, тогава със сигурност ще зарадвате приятно близките ви, които ще бъдат просто очаровани от вашата изненада. Друг вид крушки са магическите, при които с наливането на гореща напитка, се появява някаква картинка, която може да пейзаж или пък някакъв забавен или дори еротичен фотос. Изборът ви тук зависи от това за кого е предназначен подаръка, така че ако ще поднасяте чаши със снимка на работодателя си например, тогава заложете на по-строгите фотоси на крушките. При избора за близките ви също трябва да внимавате, защото все пак не всички има чувство за хумор, а от това също зависи, какви чашки със снимка ще изберете за тях.

Каквото и да си говорим, оригиналните подаръци с фото на тях си остават един от най-желаните и ефектни изненади към днешна дата. Ето защо, ако и вие изберете тези сюрпризи за близките ви хора, тогава със сигурност можем да кажем, че няма да сгрешите или пък да съжалявате за направения от вас избор след това.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От VRETIEL
Добавено Ное 6 '14

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви