Loading...

Социалната мрежа на България

VRETIEL

Независимо дали е лято или зима, проблемът с тлъстинките около корема и талията винаги е безпокоял много хора. Той може да понижи значително самочувствието и да потисне всеки. За жените е природно заложен този феномен, а именно да натрупват тлъстинки в областта на корема. Как да отслабнем и дори това да стане, защо тази зона остава неподатлива на тактиката. Над тези въпроси, потърсихме и мнението на специалиста.

Ето, какво казва той:

За стопяване на тлъстинките в коремната област и за отслабване на талията е нужно двойно повече време, тройно повече усилия и най-вече постоянство. Последното се свързва, както с изградените хранителни навици по време на отслабването, така и с прием на качествена, здравословна храна и много течности.

Ето и кратък списък с продукти, които могат да допринесат отслабването на корема:

                    Оризов ден – оризът премахва шлаките и засища. Необходим ви е 200 г пълнозърнест ориз. Варете го без сол, разпределете го по порции. Накрая го смесете с 2 с л ябълкова каша. Пийте минерална вода или плодов чай;

                    Зеленият чай намалява калориите с 4,5 %;

                    Копривата –  3 чаши отвара от билката спомагат за отводняване на организъма и стопяване на корема;

                    Ментата е подходяща за измиване на зъбите след хранене и създава усещане за пълна ситост. Ментовите бонбони премахват атаките на глад, заради свежия аромат в устата;

                    Лютите подправки – чили сос, горчица и други, засилват обмяната на веществата с 25% и действат като източник за изгаряне на мазнините;

                    Сушените плодове са едновременно сладки и здравословни. Баластните вещества, пектинът и плодовите киселини в тях стимулират храносмилането;

                    Киселото мляко – спомага за здравословното състояние на чревната флора;

                    Чай с джинджифил – коренът му е отлично от числително средство за червата. Помага при запек и поддържа стомаха в отлична форма;

                    Ананасът  помага при атаки на вълчи глад, спомага за усвояване на трудносмилаеми субстанции и за изгаряне на мазнините;

                    Миризмата на ванилия – утолява нуждата да похапнете сладко;

                    Латинка – не е никак вкусна, но подпомага отслабването, убива усещането за глад и намалява апетита.

По време на тренировки, бягане и други трябва да се практикува и в голяма степен кардио. Само така, могат да се изчистят сланинките около корема. Коремните преси оформят мускула на корема, но тичане, каране на колело, катерене, плуване топят мазнините покриващи го отгоре.

Искате да имате домашен любимец, но той да не е прекалено голям, да не отнема много от личното пространство и време. Изборът на породата мини чихуахуа е добър, само, че не мислете, че с него решавате всички проблеми и край на грижите. И този сладък мъник си има своите изисквания, а кое друго го отличава от останалите представители, научете сега:

Мини чихуахуа е сладурче, което бързо се привързва към стопанина си, но и лесно успява да провокира същите усещания у човека. Мини чихуахуа е отзивчив, доверчив, привързан и нежен. Това го отличава неоспоримо от много други представители на семейство Кучета. Наред с това той притежава много вътрешна енергия, може да провокира и да изненада непрестанно, създавайки поредица от комични, забавни и чак просълзливи от смях ситуации.

Порода чихуахуа са идеални домашни любимци за всеки стопанина. Той внася смях и настроение като зараза за цялото семейство. Освен всичко казано до момента Мини чихуахуа е:

1. С малък размер и огромен характер – независимо от миниатюрните размери, тази порода се радва на силен и сериозен характер. Те са галантни, чаровни и в никакъв случай не бива да бъдат подценявани. Кученцата чихуахуа могат да компенсират малкия размер с кураж, любопитство и увереност. Тази тяхна способност затвърждава тезата, че хубавите неща са само в малки опаковки.

2. Любвеобилни безгранично – това е друга положителна страна на сладките животинки. Средната продължителност на живот на Мини чихуахуа е 13 - 15 години. Не големите им разбери са още едно доказателство за жизненост, енергичност и здраво тяло. Радват се на добро здраве и съвсем малко са болестите, които могат да ги застрашат генетично. Отглеждането на подобен домашен любимец е равносилно на вдъхновение за прилив на енергия и у стопанина му.

3. Мини чихуахуа знае, какво е лоялност – като водеща черта на характера на кучето чихуахуа е, отдадеността и лоялността му към стопанина. Често се наблюдава и ревнивост в характера на малката животинка спрямо някои представители на домакинството. Не се препоръчва за решилите да отглеждат в дома си Мини чихуахуа да споделят това с други животинки.

Едни от най-актуалните и желани подаръци днес са тези със снимка на тях. Те се отличават с това, че не са поредните банални сюрпризи, но и с това, че са наистина много лични и носят в себе си частица от вас. Те са прекрасен избор не само, ако близките ви имат скоро личен повод за празнуване, но също така и ако просто искате да ги зарадвате без причина.

Страхотен пример за такива сюрпризи са красивите и оригинални чаши със снимка, които освен това са и практични. Съгласете се, че всеки един от вас в определен етап от живота си е получават безполезни и скучни изненади, което обаче със сигурност не може да се каже за тези ефектни крушки. Едни от най-нежеланите подаръци това са кухненските уреди за дамите. Да, ясно е, че всяка жена готви и прекарва доста от време си в приготовлението на кулинарни шедьоври, с които да радва близки си, но все пак кухненските роботи и другите такива приспособления са задължителни за всяка една домакиня, но в никакъв случай не са и подарък за дамата на сърцето ви.

Бъдете уверени, че ако заложите на ефектни чашки със снимка, тогава със сигурност ще зарадвате приятно близките ви, които ще бъдат просто очаровани от вашата изненада. Друг вид крушки са магическите, при които с наливането на гореща напитка, се появява някаква картинка, която може да пейзаж или пък някакъв забавен или дори еротичен фотос. Изборът ви тук зависи от това за кого е предназначен подаръка, така че ако ще поднасяте чаши със снимка на работодателя си например, тогава заложете на по-строгите фотоси на крушките. При избора за близките ви също трябва да внимавате, защото все пак не всички има чувство за хумор, а от това също зависи, какви чашки със снимка ще изберете за тях.

Каквото и да си говорим, оригиналните подаръци с фото на тях си остават един от най-желаните и ефектни изненади към днешна дата. Ето защо, ако и вие изберете тези сюрпризи за близките ви хора, тогава със сигурност можем да кажем, че няма да сгрешите или пък да съжалявате за направения от вас избор след това.

Автомобилите, колкото и да са скъпи, не се отнасят към тези вещи, които се предават по наследство на децата или внуците, а значи идва и време, когато трябва да се замислите за продажбата им. От една страна искате да се избавите от возилото ви на максимално висока цена, но от друга – сделката да се осъществи бързо. Тук може би е добре да вмъкнем, че ако продавате вашата кола без посредници, тогава ще можете да е икономисате таксата, която не е никак малка за този вид услуги. Ето защо е добре да сте наясно с това, по какъв начин да напишете вашите обяви за коли, за да могат те да не се изгубят сред останалите подобни и да продадете съответно возилото си бързо и на добра цена.

Всичко шофьори рано или късно се сблъскват с една и съща задача. Едни искат да сменят колата си с по-нов модел, други с такава от по-висок клас, а трети просто имат спешна нужда от пари, но във всеки един случай едва ли има човек, който планира до пенсия да кара един и същ автомобил. При публикуването на обяви за коли е важно да не прекалявате с цената, защото така едва ли ще можете да я продадете. Да, съгласни сме, че винаги има неинформирани хора, които могат да се подведат на вашите обяви за коли и да проявят интерес, но в днешното технологично време, когато с един клик на мишката може да се провери реалната цена на всяка една вещ, това просто си е чиста загуба на време. Разбира се, че другата крайност да пуснете возилото си на много ниска цена също не е решение, затова просто преценете трезво нещата и си задайте въпроса, колко самите вие бихте платили за колата си в сегашното състояние, ако сте купувач. Така ще можете по-лесно и конкретно да оцените вашата кола и да си дадете ясна преценка.

Следващата груба грешка са некачествените снимки, когато не се различава дори дали сте снимали автомобила отпред или отзад, затова винаги се старайте фотосите, които пускате да са с наистина съвършено качетсво или поне близко до перфектното. Също така, не пропускайте да минете през автомивка преди да снимате возилото си, за да пуснете обяви за коли. Ако се придържате към тези правила при публикуването на вашите реклами, че продавате автомобила си, тогава бъдете сигурни, че много скоро ще финализиране сделката си.