Loading...

Социалната мрежа на България

Хранителни Добавки на топ цени от онлайнмагазин.org от блога на Пламен

Хранителни Добавки

Хранителните спортни добавки са неизменима част, от живота на всеки атлет или активно трениращ човек. Хранителни добавки, протеини, гейнъри, аминокиселини, разнообразие от азотни и предтренировъчни бустъри, омега 3 мастни киселини, витамини, и фебърнъри можете да купите за София и България от интернет магазина ни на ниски цени.

Протеините са най-важният градивен елемент на мускулната клетка. По своята същност те биват, суроватъчни протеини, яйчни протеини, телешки протеини, соеви протеини, казеин и протеини за маса.

Протеините за Маса - Гейнъри са създадени специално за тези от вас, които качват трудно мускулна маса. Гейнър е храна за спортисти от въглехидрати и протеин, която съдържа нужното количество от хранителни вещества за покачване на мускулна маса.

Суроватъчния протеин и протеин хидролизат принадлежи към групата храни със специална употреба, специално създадени за спортисти подложени на високи натоварвания, на които е нужно бързо и качествено възстановяване .

Добавките с телешки протеин са напълно достъпни на пазара, и ще Ви помогнат да постигнете резултати, за които даже не сте си мечтали!  Телешкия протеин на прах съдържа пълен набор аминокиселини, както и важният за мускулите креатин.

Протеиновите матрици представляват продукт, който комбинира няколко източника на протеини, най-често това са : суроватъчен протеин, казеин, яйчен протеин, млечен протеин и соев изолат. 

Казеин или  нощен протеин е един от най-добрите източници за предпазване на мускулите ни от разграждане. 

Констатирало се е, че казеинът препятства катаболните процеси в мускулатурата с 34% за период от 7 часа.

Констатирано е, че казеинът препятства катаболните процеси в мускулатурата с 34% за период от 7 часа. 

Аминокиселините са съществена част от строежа на мускулите и приемането им от атлети и фитнес маниаци е задължително. По своята същност те се делят на незаменими верижно разклонени аминокиселини BCCA, комплексни, единични, таурин, глутамин, аргинин и бета-аланин. 

Фет Бърнър и L-carnitine, най-доказаните съставки за редуцирането на Вашето тегло. Свали ненужните си килограми изпoлзвайки продуктите на интернет магазина ни.

Предтренировъчните бустъри  се характеризар със свойството да наситят организма с необходимите съставки, които да позволят да проведете една наистина интензива тренировка

Купете си страхотните хранителни добавки от www.онлайнмагазин.org



Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш