Loading...

Социалната мрежа на България

pi77

Запалки
Запалки и запалки за пури  са едни от най-търсените аксесоари придружаващи всеки един пушач, наслаждаващ се на своят порок. Хубавата запалка обаче не е просто средство, тя може да бъде и моден аксесоар така и статус символ.
За запалките за пури, хубавата и функционална е важно да може да разчиташ на нея. Запалките за пури в повечето случаи са с вградени пънчер или резачка и са задължително с пламък тип джет или ветроупорен.
Дебелата пура и тютюн който не е обработван, има нужда от силен и концентриран пламък, който да разпали ароматното удоволствие наречено пура.
Страхотен набор и избор от запалки, можете да намерите и закупите от нашият интернет магазин, на добри цени - www.онлайнмагазин.org


Хранителни Добавки

Хранителните спортни добавки са неизменима част, от живота на всеки атлет или активно трениращ човек. Хранителни добавки, протеини, гейнъри, аминокиселини, разнообразие от азотни и предтренировъчни бустъри, омега 3 мастни киселини, витамини, и фебърнъри можете да купите за София и България от интернет магазина ни на ниски цени.

Протеините са най-важният градивен елемент на мускулната клетка. По своята същност те биват, суроватъчни протеини, яйчни протеини, телешки протеини, соеви протеини, казеин и протеини за маса.

Протеините за Маса - Гейнъри са създадени специално за тези от вас, които качват трудно мускулна маса. Гейнър е храна за спортисти от въглехидрати и протеин, която съдържа нужното количество от хранителни вещества за покачване на мускулна маса.

Суроватъчния протеин и протеин хидролизат принадлежи към групата храни със специална употреба, специално създадени за спортисти подложени на високи натоварвания, на които е нужно бързо и качествено възстановяване .

Добавките с телешки протеин са напълно достъпни на пазара, и ще Ви помогнат да постигнете резултати, за които даже не сте си мечтали!  Телешкия протеин на прах съдържа пълен набор аминокиселини, както и важният за мускулите креатин.

Протеиновите матрици представляват продукт, който комбинира няколко източника на протеини, най-често това са : суроватъчен протеин, казеин, яйчен протеин, млечен протеин и соев изолат. 

Казеин или  нощен протеин е един от най-добрите източници за предпазване на мускулите ни от разграждане. 

Констатирало се е, че казеинът препятства катаболните процеси в мускулатурата с 34% за период от 7 часа.

Констатирано е, че казеинът препятства катаболните процеси в мускулатурата с 34% за период от 7 часа. 

Аминокиселините са съществена част от строежа на мускулите и приемането им от атлети и фитнес маниаци е задължително. По своята същност те се делят на незаменими верижно разклонени аминокиселини BCCA, комплексни, единични, таурин, глутамин, аргинин и бета-аланин. 

Фет Бърнър и L-carnitine, най-доказаните съставки за редуцирането на Вашето тегло. Свали ненужните си килограми изпoлзвайки продуктите на интернет магазина ни.

Предтренировъчните бустъри  се характеризар със свойството да наситят организма с необходимите съставки, които да позволят да проведете една наистина интензива тренировка

Купете си страхотните хранителни добавки от www.онлайнмагазин.org


Ритуални Чаши  от висококачествен чешки кристал, направени на ръка и инкрустирани с камъни SWAROWSKI.

Ритуални чаши за перфектната сватба. Чашите за сватба са от ръчно правен фин кристал и обсипани с невероятните кристали от Сваровски. Ритуалните чаши са луксозни допринасящи за невероятното изживяване и за незабравим спомен от сватбеният ден. Купете си на невероятни цени ритуални чаши, от нашият магазин за София и България.


Голям избор от Сервизи за хранене,чай и кафе . Сервиз за хранене от порцелан на Lancaster. Доставете си стил във вашата куня със сервизите за хранене от нашият интернет магазин. Ниски цени, поръчайте от София и България. Един от най-добре заредените онлайн магазини за сервизи от порцелан. Доставете удоволствие на Вас и вашите приятели като донесете малко лукс на ниски цени в техният и ваш дом. Перфектните порцеланови сервизи за хранене от 20 части, пълни комплекти. Сервизите за чай и кафе с уникални мотиви, всичко това и много повече в www.онлайнмагазин.org


Суроватъчен Протеин и протеин хидролизат принадлежи към групата храни със специална употреба, специално създадени за спортисти подложени на високи натоварвания, на които е нужно бързо и качествено възстановяване .Изключително бързото усвояване на суроватъчния протеин хидролизат в сравнение с другите видове протеин води до увеличаване на протеиновия синтез в тялото. Тялото преминава в анаболно състояние (което означава че изгражда мускулна маса). Най-добрите суроватъчни протеини можете да намерите в нашият онлайн магазин www.онлайнмагазин.org и ние ще Ви го доставим до София и страната.
Хранителни добавки на ниски цени са неизменна част от живота на всеки един активно спортуващ човек. Независимо от спорта, всеки един активно трениращ достига лимита на тялото си и са му необходими хранителни добавки за да подпомогне и доразвие своите постижения. Хранителните добавки може да са протеини и всичките им разнообразности: суроватъчни протеини, протеинови матрици, казеин или нощен протеин, яйчен протеин, гейнъри за маса, или разнообразие от аминокиселини които подпомагат релеакса и бързото възстановяване на мускулното влакно. Ако искате да отслабнете и изгорите мазнините си то имате нужда от супер фет бърнърите или л карнитин, много важни са и бустърите за пред тренировка, отскоро в България е един от най-добрите такива бустери Liftag Sport Ulift.
Всички тези прекрасни хранителни добавки от световните производители можете да закупите на уникално ниски цени от www.онлайнмагазин.org