Loading...

Социалната мрежа на България

pi77

Протеина Mutant Whey е един от най-използваните много компнентни протеинови пудри. Той е съчетание от няколко протеинови източника като млечен протеин концентрат, Суроватъчен Протеин концентрат и техните разновидности с бог аминокиселинен състав, подпомагащи изграждането на масивна мускулатура. MUTANT правят проучвания и работят над две години върху този продукт. В резултат на това създават формула, при която са използвани специално подбрани протеини, всеки със свой уникален процент на усвояване.

Всяка от петте суроватки е 100% пълноценен източник на протеини и е богата на ВСАА и глутамин, за да ускори възстановяването.



В България вече можете да закупите един уникален протеин който е смес от невероятно чист Суроватъчен протеин концентрат и млечен протеин концентрат. Тази високо биологична смес освен невероятното си качество и формула подобряваща драстично строежа на мускулите. Комбинацията от тези два протеинови източника дават на мускулите богата доза от аминокиселини всяка доза съдържа 21 грама протеин. Суроватъчен протеин Efectiv Whey Professional.



На пазара в България за хранителни добавки вече присъстват и невероятните продукти на фирма Beast Nutrition. Те се характеризират с невероятно качество и изпитано действие. Тук ви представяме и продукта им протеин суроватъчен на прах Beast Whey ProteinНабавянето на необходимото количество протеин за мускулен растеж и добро възстановяване не е лесна задача. 100% Beast Whey е всичко, от което се нуждаете за тази цел. Формулата съдържа най-качествените суроватъчни протеини - концентрат, изолат и хидролизат. В същото време новата формула на прах съдържа само 4 гр въглехидрати.



Висококачественият протеин изолат от суроватка е може би в момента на пазара най-изчистената и наситена с протеин смес. Изолата на BioTech Iso Whey Zero  е с невероятен вкус, страхотно съчетание на аминокиселини и перфектната структура на Суроватъчен ПротеинСуроватъчен протеин на прах ISO WHEY ZERO, с нулево съдържание на лактоза, трансмазнини и захари. Приемайте с храненията за повишен прием на протеин