Loading...

Социалната мрежа на България

MusicIsMySaviour

Ако искаш да разбереш какво представлява истинското щастие, продължавай да четеш.
Щастието не е усещане, което чувстваш, когато всичко е идеално. Истинското щастие се усеща, когато всичко е балансирано по най не-идеалния начин. И щом си отвориш очите и започнеш да забелязваш дори и най-малките неща, ще заобичаш живота и всяка частичка от него.
Помисли за това.
Излез на разходка в парка. И щом слънцето залезе, и оцвети небето в пъстри цветове, помисли за хората в живота ти, които си обичал безусловно. Как се е случило така, че да се запознаеш именно с тези индивити от всички 7 билиона души на земята. Различни националностти, различно минало, различно бъдеще. Просто си помисли, колко пленително може да бъде нещо толкова малко.
Помисли колко си бил самотен на моменти. Колко тих и убийствен е умът ти, колко могъщи могат да бъдат мислите ти? Но не можеш да отречеш, че усещането е красиво. Можеш да си помислиш, че никой никога няма да ти разбере, да ти помогне, да те види. Но помисли малко повече. Някъде в света съществува човек. И този човек е в същото положение като теб - самотен, погубен от мрачните си мисли, чудещ се, дали в света съществува човек, който го разбира.
Помисли за тези, които са в беда, които са отрупани с проблемите си, които не знаят какво да правят. Винаги помни едно - животът продължава. Използвай живота си, не го пропилявай, той ти е само един. Направи го незабравим. Не мисли за миналото и бъдещето. Прави това, което ти доставя удоволствие, което те кара да обичаш.
Това е само малък параграф за щастието, и има още много от него, което очаква да бъде открито.
Наслаждавай му се, докато можеш.
Яну 4 '14 · 0 коментари