Loading...

Социалната мрежа на България

ally

Официална страница на Орифлейм България. Изглеждайте страхотно, печелете пари, забавлявайте се! Вижте каталога на www.Oriflame.bg

МисияНие съществуваме, за да предоставим на всеки достъп до козметиката по достъпен и ефикасен начин, както и да подобрим живота на хората чрез динамичната бизнес-възможност.

ОписаниеОрифлейм е козметична компания, която продава висококачествени естествени козметични продукти чрез независими консултанти и извън традиционната търговска мрежа

Информация за контакт
Телефон0 700 17 800 и 02/ 970 55 55Електронна пощаinfo@oriflame.bgУеб сайтhttp://www.oriflame.bg

Авг 23 '13 · 0 коментари · Тагове: oriflame, красота, продукти
Авг 23 '13 · 0 коментари · Тагове: любов, мъж, половинка

Aз съм онази.... Другата.
Тази, която ще се взира в очите ти винаги с възхищение. Тази, пред която можеш да си свободен в своите планове, дори и да ме раняват, в своите мечти, дори и да не са като моите, в своят път, дори да е толкова далече от моят. Аз съм тази, която ще те приюти и скрие в себе си тогава, когато имаш нужда да избягаш от всичко и всички. Света бих обърнала, за да бъда до тебе, к
ато спътница, на което рамо да можеш да се опреш и никога нищо лошо да не сетиш... Защото това... това, любов на дните ми, се нарича отдаденост от обич. С тази точно и никоя друга обич, аз те обичам и за теб съм като никоя друга, само, защото така искам. Измежду хиляди, различна, аз съм Другата...която ще ти подари света... 
Авг 23 '13 · 1 коментари · Тагове: любов, възхищение, обич
Колко ли пъти е била на лицето ми, не помня.Попадах на различни места, сред различни хора. Толкова често се налагаше да я слагам, че не помнех вече истинското си лице. Тя, маската, успяваше да ме съхрани, предпази, най- вече от мен самата, поставяйки ми ограничения. Познавах нрава си. Сигурно щях да направя много грешки, за които да съжалявам. Още по- лошо- щях да наранявам, а не исках.Кога я свалих ли? Обикновено не позволявах на никого да разбере, че тя съществува. Аз преценявах пред кого да я сваля, на кога да се доверя, но в последно време случаите, в които желаех да я махна, се разредиха драстично. Все пак, надеждата ми, че един ден ще мога да бъда по- дълго време без нея, се осъществи ...Да, свалих си маската там, където най- не очаквах, но вътрешно сякаш го желаех. Беше минало много дълго време, откакто не я бях сваляла и то пред момче, а сега точно това направих. БЕШЕ ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ДА РАЗБЕРА ЧЕ БЕШЕ ЕДНА ОТ ОНЕЗИ ГРЕШКИ.. ГОЛЕМИТЕ.
***
Естествено, че бях наранена. Бях съсипана. Разрушена на съставни частици. Беше въпрос на характер. Беше въпрос на добри и верни приятели, които слушаха за драмата ми отново и отново, чиито рамене бяха пропити със сълзите ми и чиито сърца се късаха заедно с моето при всеки спомен за случилото се. Кошмарът на това да си вярвал, да си се надявал, да ти е обещано, но вместо да ти се даде, да ти бъде отнето всичко останало. Една година по - късно ми е пределно ясно защо преживях всичко, с което животът ме накара да се справя. За да разбера колко силна всъщност мога да бъда. За да имам възможността да преосмисля и преоценя качествата и недостатъците, които притежавам.Точно преди една година си пожелах някой специален, който да открадне сърцето ми. Днес сама му го давам. С чиста съвест и цялото!
Авг 23 '13 · 0 коментари · Тагове: любов, сърце, маска

Винаги е имало и ще има борба между сърцето и разума, защото повечето пъти това, което е избрало сърцето, не е това което мисли за правилно разума. Сърцето често действа безразсъдно, защото търсейки да постигне своето, е готово да направи всичко, дори да изгуби себе си. То често пъти обича сляпо. Не вижда лошите страни и неща, недостатъците и е готово да страда, но да опита, дори само за един кратък момент, една капка от това, за което жадува. Готово е да плати огромна цена и в замяна да получи нещо, привидно за другите -малко, но за него по - ценно от всичко. И точно тези саможертви го правят неразумно в действията си. То се раздава напълно за това, което обича, а в замяна често пъти не получава нищо или пък ако получи, то ще е несравнимо по - малко от това, което е нужно да получи, за да навакса раздаденото. Има и други случаи, разбира се, в които това за което се бори, му отвръща със същата обич и всеотдайност. Точно заради тези случаи сърцата на всички, които жадуват да бъдат обичани ( а вярвам, че всеки човек малко или много иска да бъде обичан), се борят така усърдно да намерят Човека (с главно Ч). Но някой знае ли шанса за осъществяването на този отклик какъв е ? 

Безразсъдния път на сърцето е осеян с безброй дупки и несгоди, но то не само, че не ги вижда, а тича.. Прави скок след скок в тъмното, а погледът му е само в целта- без да поглежда в краката си, без да обръща внимание на раните, причинени от паданията му по пътя, по който е поело, причинени от неравенствата по него. Но то гледа само целта, изоставило всичко наоколо, всичко останало. А каква е целта, някой ще попита. Това е щастието. Онзи трепет, който не би могъл да се опише с думи, защото думите са ограничени, а чувствата не могат да се изразяват с тях. Те се усещат. 

А накрая ? Сърцето, дало всичко, което има, забравило себе си, каква е гаранцията, че дори и  да стигне целта си, ще може да и се наслади? Какво му е останало? Жертвало е всичко, забравило е себе си и чак сега се поглежда и вижда че цялото е наранено, но също така и празно. Тогава чак може да осъзнае, да погледне трезво на нещата, и да види колко глупаво и безразсъдно е постъпило. да осъзнае че не всичко което то иска е правилно и е за него, но поради упорството и слепотата си, хвърляйки всичко което има, цялата си енергия върху черновата.. оставяйки без нищо.. когато дойде беловата, питам аз, какво ще е останало от него, какво ще може да даде ? Ще може ли да се изправи или най - лошото.. Гледайки към една затворена врата и втренчвайки се в нея.. Пропускайки да види отворената пред него, към която то е обърнало груб.. Ще може ли да види Правилния, Правилната ? 

Една кауза си заслужава, ако не те кара да се бориш сам, да губиш себе си, да се променяш.

А разумът винаги го е знаел ! Той винаги се опитва да ни предпази, но какъв е смисъла, ако сърцето няма уши да чуе и очи да види как той винаги крещи и се опитва да те вразуми и да не те остави да паднеш ! Но сърцето ни повечето пъти не слуша напливите на разума - бори се срещу него. То си знае своето и го иска с цялото си същество, ще плати всяка цена, а понякога дори невъзможната, за да открие и последния ключ към истинското щастие за него.

НО разума не винаги трябва да бъде слушан, защото макар повечето пъти - прав, той е ограничен от логиката, стъпил здраво на земята и мислещ за последствията. Той не позволява компромиси относно самоуважението на човека и ценностите му. Но не осъзнава, че за да обичаш и да си щастлив не винаги е нужна логика. Може бие  нужно да мечтаеш, да послушаш сърцето, което е свободно в мечтите си и да вярваш. А любовта е нелогична. Тя просто се случва. Тя е ЛЮБОВ ! 

Авг 23 '13 · 0 коментари · Тагове: любов, разум, сърце