Loading...

Социалната мрежа на България

KeNguru

Админ

Приятели

Блог

Рейтинг

Оцени:
Общо: 4 (4 глас/а)

Подаръци

Стена

 • Robot Rage-смъртоносни битки с роботиЕрата на роботите вече е тук. Участвайте в смъртоносни битки с роботи, в които победителят е само един. Унищожавайки противниците си , ще печелите пари и злато. Вие сами ще конструирате идеалния за вас робот, с който да мачкате всичко наред. Могат да бъдат закупени различни оръжия и щитове. Вашият противник обаче не е единственото нещо от което трябва да се притеснявате, избягвайте огньовете и електрошоковете и внимавайте да не паднете от ръба на арената. Противниците ви са много, но това може само да направи победата по- сладка.

  Фев 28
  0 0
 • Moon Rush - лунната повърхностВие се намирате на лунната повърхност и целта ви е да съберете необходимия брой скъпоценни камъни преди своя опонент. Управлявайте колата си със стрелките, а с бутона X стреляйте можете да стреляте по останалите състезатели и да им откраднете натрупаните диаманти.

  Фев 28
  0 1
  KeNguru харесва това
 • Нова игра "Assault Course 2"
  Assault Course 2Готови ли сте на всичко за да спечелите отново тази игра. В това продължение трябва да докажете, че сте способни да се справите с всичко, което се изпречи на пътя ви. Тук ще ви се наложи да се катерите по високи огради, да скачате нависоко, да се пазите от бодливата тел и експлозивите. Изживейте истинско екшън приключение.

  Фев 28
  0 0
 • Онлайн Судоку-free online sudokuТествайте бързината и гъвкавостта на ума си с тази логически игра. Може да избирате измежду три нива на трудност. Основното правило, както сигурно знаете, е че във всеки квадрат, колона или редица трябва да се попълнят цифрите от 1 до 9 без да се повтарят. online sudoku - free play now. Судоку с 3 трудности.

  Окт 11 '22
  1 2
  KeNguru и www.fBet.bg харесват това
  Сеп 26 '13
  Споделете тази игра с приятелите си във фейс бук.
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Savov Design и KeNguru станаха приятели
 • Sur Net
  Ads, Pubs, Reklami...
 • Черна Донка онлайн - игра на картиЧерна Донка е много забавна игра на карти. Тя може да се играе от няколко човека. Можеш да играеш срещу твой приятел или непознат. Печели точки за класацията и в края на месеца може да спечелиш награда от Fortegames. Готов ли си за това предизвикателство? Убий скуката.

 • KeNguru харесва обявата на KeNguru
  добави обява
  LOGO
  Изработка на лого и визитни картички https://www.logobazar-shop.com/
  Дек 8 '17
  0 1
  KeNguru харесва това
 • KeNguru харесва своя статус
  Дек 8 '17
  0 1
  KeNguru харесва това
 • Връщам подаръка ;)
 • Za dobar posetitel na sita !
 • KeNguru харесва статусът на Славчо Панов
  Изработка на сайт от WebsiteDesign
  Изработка уеб сайтове за вас и вашия бизнес. Бързи сайтове, нови технологии, собствен cms административен модул. 10 години опит и професионализъм!
  Май 12 '17
  0 2
  KeNguru и Тестко Новинарски харесват това
 • Dragon Fist 3D - Драконът те предизвикваDragon Fist 3D: Драконът те предизвиква. Изпитвай своите карате умения. Спечели своя черен колан. Стани шампион и победи всичките си именити противници. Вярваш ли в себе си? Ти си на ход, драконе.

  Май 3 '17
  0 1
  KeNguru харесва това
 • BATMAN - Лошите отново са тук и Готъм СитиПомогни на Батман в най-новото му предизвикателство. Лошите отново са тук и Готъм Сити има нужда от своя закрилник. Много нови нива и противници. Разнообразен геймплей и различни нива на трудност. Играе се с клавиатура. Успех!

 • Нова игра "Motocross Nitro"
  Motocross NitroБъдете внимателни, Motocross Nitro ще извадят вашата вътрешна скорост. Състезанията са изключително бързи и напрегнати.Карай своя мотор през различни терени и писти, прави дръзки и колкото се може по опасни каскади. Подобрявай взетите под наем мотори в зависимост от терена по който караш.Отключвай нови нива като финишираш винаги на челно място. Отключвай нови трикове, нови екипи и много други. Състезанията се провеждат както в гористи местности, така и в пустини, ледени планини, градски писти и много други. Печели колкото се може повече купи и награди...Успех в състезанието.

  Дек 28 '13
  Ако играта не се стартира и изисква приставка, може да я изтеглите от тук: http://unity3d.com/webplayer/
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • KeNguru харесва статусът на Славчо Панов
  Оптимизация на сайтове от WebsiteDesign: http://www.websitedesign.bg/uslugi/seo-optimizacia
  SEO оптимизация и маркетинг от WebsiteDesign
  SEO оптимизацията е сигурен начин за възвръщане на вашата инвестиция с богата печалба. Станете номер 1 в Google, изстреляйте бизнеса си в небето!
  Яну 22 '17
  0 2
  KeNguru и Тестко Новинарски харесват това
 • Васил Тошков и KeNguru станаха приятели
 • Яну 3 '17
  0 2
  KeNguru и Ivan харесват това