Loading...

Социалната мрежа на България

ЗК „ЛЕВ ИНС“ АД от блога на Ani

През последните няколко години ЗК „Лев Инс“ АД е безспорен пазарен лидер в автомобилното застраховане, което съставлява най–големия дял от портфейлите на общозастрахователните компании в България.

Най-значимото предимство е фактът, че ЗК „Лев Инс” АД е дружеството с най–големи застрахователни резерви. Същите са заделени в съответствие с всички законови изисквания и са контролирани от Комисията за финансов надзор на Р. България. Този факт превръща дружеството във финансово най-стабилното на българския застрахователен пазар.

За 2013 г. ЗК "Лев Инс" АД е на първо място по основния показател - пазарен дял. Компанията държи 13, 4 % от българския застрахователен пазар по пряко застраховане.

ЗАСТРАХОВКА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ ОТ ЗК „ЛЕВ ИНС“ АД 

предлага:
Достъпни цени
Възможност за разсрочено плащане до 12 вноски
Бързо и коректно изплащане на обезщетения
Бонуси и отстъпки по други видове застраховки.

ЗАСТРАХОВКАТА ”Активна грижа към Гражданска отговорност" само за 6 лв. от ЗК "Лев Инс" АД

Предимства на "Активна грижа"

Преференциална цена
На достъпна цена от 6 лева клиентите на ЛЕВ ИНС по "Гражданска отговорност" получават "Активна грижа" - квалифицирана медицинска или първа долекарска помощ в случай на ПТП.

Бърза реакция
В случай на пътнотранспортно произшествие, към Вас незабавно се насочва наземна помощ от линейки, таксита, мобилни групи с обучен водач за оказване на първа помощ или медицински хеликоптер.

Денонощен кол център
Нашите специалисти Ви очакват денонощно на безплатния телефон за спешни случаи:
0800 10 200

Хеликоптери на разположение
Медицинският хеликоптер AGUSTA A109K2 е в пълна готовност за спасяване на пострадали при инциденти, възникнали на територията на страната.

Покритие на труднодостъпни райони
Медицинският хеликоптер на ЛЕВ ИНС е в готовност да реагира при инциденти на отдалечени и труднодостъпни места, както и в планината. През зимния сезон 2014-2015 г. ще откриете застраховка "Активна грижа" на всички каси за продажба на лифт карти в к.к. Банско.

Защита на всички пътуващи в МПС
Застраховка "Активна грижа" за клиенти на ЛЕВ ИНС с "Гражданска отговорност" осигурява пълно покритие за пътниците в автомобила.

За повече информация по тези застраховки и конкретни оферти се обърнете към http://www.zastra.bg

Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш