Loading...

Социалната мрежа на България

Несподелената любов боли - 2 част от блога на З. Иванова

Реших просто да продължа да се боря за него, и вниманието му, но явно не ми се получаваше особено. Той започна да контактува редовно, но не с мен , а с ''най-добрата'и ми ''приятелка'' , ако дори мога да я нарека такава ВЕЧЕ. Тя му отвръщаше на всяка закачка и така всеки път му даваше надежда. За 'Свети Валентин' дори му написа валентинка, и той страшно се зарадва.

  Изведнъж няколко дни след това не си пишехме,нито се поздравявахме или изобщо не говорехме.. Бяхме като непознати. Просто един ден той ми писа и от тогава отново се почна. И след това ми каза как уж моята 'приятелка'  му е казала ,че не го харесвам ,а съм влюбена в друг. Какво за бога трябваше да мисля,че означава това..  Пред мен тя го убиждаше как ли не , а в чатовете им тя му отвръщаше на всяка пратена емотиконка.. Не ви ли звучи долно? 

   Аферата им продължаваше всеки ден. Имаха си и номерата дори.. Но един ден не издържах повече. Тя започна пред мен сякаш да ми намеква ,че би се събрала с него..Попитаха я , какво ще направи, ако момчето ,което тя казваше ,че харесва , си намери друга,а тя пред мен най-нагло и арогантно отговори - '' Ще тръгна с , този който тя харесва'' . Не можах да се стърпя и просто и забих шамара,който сама си заслужи. 

 Всички момичета смятаха,че прави всичко това , на пук на мен, но аз не вярвах, защото я смятах за моята ''най-добра приятелка'' е явно не е била. Разказвах всичко на едно момиче, ама от началото до края на всичко. Тя не издържа да ме гледа такава, за това писа на това момче. Каза му абсолютно ВСИЧКО , АМА ВСИЧКО! Не знам какво мисли той сега, но сигурно не го интересува това.. 

 Въпреки това, аз се запознах с момчето която уж 'приятелката' ми харесваше. Отначало мислех да му кажа всичко , което прави тя, защото буквално беше лепната за него. Но осъзнах,че аз не съм толкова АУЧНА! Не мислех да падам на нейното ниво и да и го връщам.Рано или късно, живота ще го върне на нея.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От З. Иванова
Добавено Мар 1 '14

Рейтинг

Оцени:
Общо: 4.67 (3)

Архиви