Loading...

Социалната мрежа на България

З. Иванова

З. Иванова
Жена 24г.
Това,което ни убива, ни прави по-силни.
Това,което ни убива, ни прави по-силни.

Приятели

Блог

Рейтинг

Оцени:
Общо: 5 (1 глас/а)

Подаръци

Обяви

Стена

 • Твоя
  Твоя съм, това си е така,
  Държиш,не пускаш моята ръка,
  Твоя съм, това си е тъга
  Когато те няма до мен през ноща,
  Твоя съм това си е мечта,
  И моя и твоя,но вече в реалността.
 • Може да не съм момичето,което искаш,да понякога се сърдя за глупости,понякога прибързвам, дразня те,но те обичам. Дори в един момент да искам да те удоша, в другия ще искам да съм в прегръдките ти. Сложно е между нас, само ние знаем защо и само ние заедно ще се справим,заедно,едно цяло. Ти си моята половина,а аз твоята завинаги.
 • Върви, тръгвай, не ми говори. Не искам да те слушам вече,омръзна ми от лъжи.Защо трябва да пробуждаш чувства в някого, когото нямаш намерението да обичаш? Нима любовта за теб е игра а аз бях поредната,е съжалявам,че няма да съм аз тази,която ще ти развали забавата. Но ще те забравя, не си единствен(шибано копелеее). Помни едно , ако ти беше ураган, само аз ще можех да те спра,тя ще рухне. Ще ти се върне на теб , и на нея,вие се смеете сега, после ще съм аз.
 • Оставям спомена назад. Няма да се върна там,където на части ме разби. Оставям спомена назад. Не помня, не се досещам , за пред теб. Оставям спомена назад. Нека гори в миналото както и ти. Оставям те назад.
 • Глупак
  Дали убида е или е истина
  Думата от мен измислена
  Дали заслужаваш да те нарека такa
  Повярвай ми,отговора е да
 • Грешно е да те искам толкова след тези лъжи,но съм още тук,а часът е 3.Мразя те ,но те чакам,нали? Глупачка съм, хайде кажи го и ти..
  Авг 12 '16
  0 1
  www.fBet.bg харесва това
 • З. Иванова има рожден ден днес !
 • З. Иванова обнови своя профил
 • Гадно е... Гадно е чувството, когато ми даде надежда, а после..после той - глупака ме остави сама, мислейки за него и пристрастяващите му целувки всяка вечер. Ти глупако остави ме да те чакам, знаейки че никога няма да се върнеш.
  Фев 11 '15
  0 1
  Обичам те харесва това
 • Ей любов защо си ти нещастна,
  за мен така негоряща.
  Защо ме мъчиш така
  нима заслужавам да съм сама?
  Поне да знаех защо
  за мен няма те любов.
  Фев 10 '15
  0 1
  Обичам те харесва това
 • Скъпо дневниче, мина много време от както не съм писала и думичка тук. Липсваше ми това.. Особено вечерите, когато се чувства най-силно всичко и аз бях сама. Ах 'любов' ти си виновна за самотата ми. Всички правиш щастливи само мен не. Нима не заслужавам да ме обичат? Защо?
  Фев 10 '15
  0 1
  Обичам те харесва това
 • Не ми пречи, че ни ви харесва да съм влюбена в него, но никой не избира в кого да се влюби. Не знаете как се чувства човек,когато има някой,който го прави щастлив. А той.. той ми е страшно ценен и никой не ме разбира както го прави той.
  Авг 8 '14
  0 2
  KeNguru и Обичам те харесват това
 • За вас може той да не е най-красивия, но за мен е. Не е от най-свестните или "добрите момчета", но само с една усмивка ме прави най-щастливата.Не ме интересува за какви ще ни помислят, когато съм в прегръдките му, сякаш сме сами.
  Авг 2 '14
  0 3
  KeNguru, www.fBet.bg и Обичам те харесват това
 • През толкова момчета преминах и само той успя да стигне до сърцето ми.Една година и едни и същи чувства.Знам,че за него съм просто поредната,знам колко е щастлив сега и щом той е и аз ще бъда заедно със спомените и болката дълбоко в мен.Не си представям деня,в който няма да го обичам, няма да помня студените му сини очи, топлите прегръдки и нежните целувки, защото e част от мен, част от сърцето ми.Живея с мисълта за него.
  Завинаги ТВОЯ. [Б.Б.]
  Юли 30 '14
  0 2
  KeNguru и Обичам те харесват това
 • Усещам как с всеки изминал ден от скучния живот , умира по една капка от щастието. Винаги се чудя защо живота ме изправя пред такива препядствия? Нима съм силна? Дори аз не го мисля. Щом аз не вярвам в себе си , та кой друг ще вярва? За това съм сама , в целия свят винаги САМА.
  Юни 18 '14
  0 2
  KeNguru и Обичам те харесват това
 • З. Иванова и Petar Svetlanov Donev станаха приятели
  Юни 18 '14
  0 1
  KeNguru харесва това
 • Отдавна загубих и останалата надежда .. и какво ми остава тогава ? Глупавия самотен живот ли .. Цигарите ,които свършват толкова бързо или марихуаната, която дори не може да ме накара да се усмихна? Или ''прекрасните ми приятели'' и семейството ,което не ме разбира... А той .. той ме докара до тук , той уби всичко в мен .. той - моята слабост...
  Май 4 '14
  0 3
  KeNguru, Petar Svetlanov Donev и Обичам те харесват това
 • Всеки път успява.. успява да предизвика усмивката и смехът ми.. Дори когато го докосна започвам да треперя.. Просто с него се чувствам по - високо и от седмото небе. Това наричам аз щастие.
  А той е като моят наркотик .. Не мога без малка доза от него..
  Апр 9 '14
  0 3
  KeNguru, Petar Svetlanov Donev и Обичам те харесват това
 • Апр 7 '14
  0 1
  KeNguru харесва това