Loading...

Социалната мрежа на България

Несподелената любов боли - 3 част от блога на З. Иванова

Мразя те любов.. Защо винаги нещата се объркват, или по - точно защо ти живот ги разбиваш. Всяка една надежда, вяра и дори последното нещо в мен просто умря.. Но защо? С какво заслужих да ме наранят хора, които аз не съм наранявала? Но жалко за тях и за живота им. Единственото което мога да им кажа е приятен живот, все някога и вас ще ви наранят така , но не ви го пожелавам и без това ще се случи. 

    Изобщо съжалявам ,че се запознах с тази моя толкова добра '' приятелка '' Чудя се как можах да се влюбя в толкова глупаво момче? Как не се осъзнах в началото. Съжалявам и за тях. 

 Не ме интересува нито нейните приятелски преструвки,нито лъжливите му думи. Как може да харесваш две момичета в едно и също време не знам.. И колко е жалко да си дава сам надежди за тях. Просто го съжалявам.

    Казах си край и спрях , постепенно ,но вече знам,че не изпитвам нищо към него , дори мисля,че е било просто УВЛЕЧЕНИЕ и нищо повече. Не мисля за него, дори не ме интересува как е и какво прави в момента или какви лъжи пак говори на всяка, за мен просто е познат и нищо повече.

    Няма да го намразя, нито презирам , нито ще му пожелавам лоши неща, ще му кажа сбогом 'любов' дано си щастлив за напред и както аз не мисля за теб така и ти не мисли за мен.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От З. Иванова
Добавено Мар 15 '14

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви