Loading...

Социалната мрежа на България

xxsashaxx

Мразя те любов.. Защо винаги нещата се объркват, или по - точно защо ти живот ги разбиваш. Всяка една надежда, вяра и дори последното нещо в мен просто умря.. Но защо? С какво заслужих да ме наранят хора, които аз не съм наранявала? Но жалко за тях и за живота им. Единственото което мога да им кажа е приятен живот, все някога и вас ще ви наранят така , но не ви го пожелавам и без това ще се случи. 

    Изобщо съжалявам ,че се запознах с тази моя толкова добра '' приятелка '' Чудя се как можах да се влюбя в толкова глупаво момче? Как не се осъзнах в началото. Съжалявам и за тях. 

 Не ме интересува нито нейните приятелски преструвки,нито лъжливите му думи. Как може да харесваш две момичета в едно и също време не знам.. И колко е жалко да си дава сам надежди за тях. Просто го съжалявам.

    Казах си край и спрях , постепенно ,но вече знам,че не изпитвам нищо към него , дори мисля,че е било просто УВЛЕЧЕНИЕ и нищо повече. Не мисля за него, дори не ме интересува как е и какво прави в момента или какви лъжи пак говори на всяка, за мен просто е познат и нищо повече.

    Няма да го намразя, нито презирам , нито ще му пожелавам лоши неща, ще му кажа сбогом 'любов' дано си щастлив за напред и както аз не мисля за теб така и ти не мисли за мен.

Мар 15 '14 · 0 коментари · Тагове: #bye, #pain, #lier
     Някой смятат,че хората до тях са им най-близки, дори най-добри приятели. Понякога човек прибързва с решенията си и точно този , който си мислил за своя сродна душа е най-големия предател в цялата картинка. Добре е човек да се замисля първо с кого се запознава и на кой какво казва. 

 Някой фалшиви приятели може да се окажат вашите врагове и когато най-малко очаквате да забие ножа в гърба ви. Винаги е  човека, от който най - малко може да се очаква. Не загърбвайте старите приятели заради нови, защото точно те са ИСТИНСКИТЕ. Наистина е трудно да прецениш човек дали би бил истински или фалшив с теб по външността, по но държанието и действията може.

Мар 4 '14 · 1 коментари
Реших просто да продължа да се боря за него, и вниманието му, но явно не ми се получаваше особено. Той започна да контактува редовно, но не с мен , а с ''най-добрата'и ми ''приятелка'' , ако дори мога да я нарека такава ВЕЧЕ. Тя му отвръщаше на всяка закачка и така всеки път му даваше надежда. За 'Свети Валентин' дори му написа валентинка, и той страшно се зарадва.

  Изведнъж няколко дни след това не си пишехме,нито се поздравявахме или изобщо не говорехме.. Бяхме като непознати. Просто един ден той ми писа и от тогава отново се почна. И след това ми каза как уж моята 'приятелка'  му е казала ,че не го харесвам ,а съм влюбена в друг. Какво за бога трябваше да мисля,че означава това..  Пред мен тя го убиждаше как ли не , а в чатовете им тя му отвръщаше на всяка пратена емотиконка.. Не ви ли звучи долно? 

   Аферата им продължаваше всеки ден. Имаха си и номерата дори.. Но един ден не издържах повече. Тя започна пред мен сякаш да ми намеква ,че би се събрала с него..Попитаха я , какво ще направи, ако момчето ,което тя казваше ,че харесва , си намери друга,а тя пред мен най-нагло и арогантно отговори - '' Ще тръгна с , този който тя харесва'' . Не можах да се стърпя и просто и забих шамара,който сама си заслужи. 

 Всички момичета смятаха,че прави всичко това , на пук на мен, но аз не вярвах, защото я смятах за моята ''най-добра приятелка'' е явно не е била. Разказвах всичко на едно момиче, ама от началото до края на всичко. Тя не издържа да ме гледа такава, за това писа на това момче. Каза му абсолютно ВСИЧКО , АМА ВСИЧКО! Не знам какво мисли той сега, но сигурно не го интересува това.. 

 Въпреки това, аз се запознах с момчето която уж 'приятелката' ми харесваше. Отначало мислех да му кажа всичко , което прави тя, защото буквално беше лепната за него. Но осъзнах,че аз не съм толкова АУЧНА! Не мислех да падам на нейното ниво и да и го връщам.Рано или късно, живота ще го върне на нея.

Мар 1 '14 · 0 коментари