Loading...

Социалната мрежа на България

Обичам те

Обичам те
Мъж 34г.

Приятели

Рейтинг

Оцени:
Общо: 5 (1 глас/а)

Обяви

Стена

 • Обичам те харесва публикация в блога на Juliet
  Цената на нощта !
  Потънал в тишината на нощта, замислен за куп неща ,осъзнаващ чак сега някои неща. Разбиращ, че нищо не е лесно и не е така както изглежда,.. и си спом...
  Фев 15 '15
  0 2
  KeNguru и Обичам те харесват това
 • Обичам те харесва статусът на Juliet
  Любовта създава изкуството и твореца , но творението е създадено за любовта :) .
  Фев 15 '15
  0 3
  KeNguru, Romantic Soul и Обичам те харесват това
 • Обичам те харесва статусът на Juliet
  Прочети , Помисли и си БЛАГОДАРИ :) !

  Замисляли ли сте се някога за живота си , за миналото,сегашното и бъдещето? Замисляли ли се сте се за миналите коледни празници , когато сте били деца и очакването на следващата сутрин, да си видите подаръците оставени там от човек , който чакате всяка година, да дойде веднъж за да ви зарадва като сбъдне желаните ви за нова играчка или някаква придобивка? И то да ви зарадва, не защото получавате подаръци веднъж годишно, а защото се надявате всяка година това чувство да остане като нещо ,което да ви гъделичка там вътре в стомаха. Просто защото забравяте проблемите и се радвате на времето със семейството и на това, което сте намерили под красивата коледна елха рано сутринта, за да споделите радостта си с близките .. не знам но усетили ли сте и тоест осъзнали ли сте коледния дух , настроението, което се носи във въздуха когато излезете през деня на 26-ти декември ... Колко е тихо и спокойно небето , как хладният ветрец гали лицата Ви ?! Осъзнали ли сте че това са моменти , които искате да запомните за винаги и всяко едно такова чувство .. хм или когато прекрачиш за първи път прага на твоето училище и ентусиазма , който носиш със себе си , но с годините губиш от натоварения живот и си казваш „ех, тва тъпо даскало“ вместо да се насладиш дори и на лошите моменти в него. Това е част от живота ти, в който след време ще разказваш какъв живот си имал на младини или друго каквото и да било , което ти се е случило и е разтърсвало мислите ти , та дори живота ти с краката на горе само при мисълта .
  Замисля ли ли сте се за това, което сте направили за другите и как се чувствате вие спрямо действията Ви ? За това , което Ви се случва по принцип дали сте щастливи или отчаяни ,или объркани от случващото се ? Как всеки един хубав миг преживян ,с който и да било Ви се иска да го споделите по някакъв начин със светът , но не за да им съберете вниманието им за момент , а само да им покажете по този начин , че сте били щастливи през този момент ? И как че сте всеки път когато се сещате, ами когато ви се случи нещо за което сте чакали с години,.. да се случи и се е превърнало като мечта за вас ? Тогава може би дори не можете да си повярвате . Сякаш сънувате и го осъзнавате след време случващото. Тогава се чувствате благодарни но не знаете на кого .. Ее ами на Вселената, че Ви е довела до този момент и тогава Ви изпълва от вътре всяка точка на сетивата Ви с благодарност, която ако разберете ще ви донася и още и още хубави моменти . И същевременно ще започнете да мислите и за бъдещето Ви . Какво бихте искали да бъде то, какво искате да Ви се случи? Как да се развивате в професионален и семеен план? Колко да печелите ? Как да прекарвате живота си и за бъдещите хубави неща, които искате да ви се случат ?
  Замисляли ли сте се ?! Ако не, то тогава се замислете и се надявам, че ще се почувствате страхотно заради това, което Ви се е случило до сега , дали хубаво или лошо , защото сте се научили как да не повтаряте грешките си ! Как да правите хубавите моменти още по-хубави. И накрая просто ще сте Благодарни ! На случилото Ви се до сега и за големите Ви очаквания за в бъдеще , защото имате надежда за развитие..Накрая просто си благодарете на себе си и ще се почувствате по-добре от всякога гарантирано е!
  Фев 15 '15
  0 5
  5 харесват това
 • Обичам те харесва публикация в блога на Juliet
  Щастието ни :) !
  Какво е туй щастие ?
  Да лежим на рамото на приятел с искрици тъга изпълнили очите? Или пък да си усмихнат и с добри приказки да посрещаш лоши дни и ...
  Фев 15 '15
  0 2
  KeNguru и Обичам те харесват това
 • Обичам те харесва статусът на Juliet
  Един прост въпрос към всички .. Колко мразите да Ви използват ? и да се чувствате използвани.. ??? (пишете като коментар някоя случка ,причина ,и как такова нещо Ви е променило ) :) :) :) !!!


  Колко отчаян и отегчен трябва да е човек за да се държи така с друг .. ?
  Фев 15 '15
  0 2
  KeNguru и Обичам те харесват това
 • Обичам те харесва публикация в блога на Michaela
  .
  Голяма бъркотия съм. Повличам всичко, което обичам в морето от хаос в мен.
  Фев 14 '15
  0 1
  Обичам те харесва това
 • Обичам те коментира публикация в блога на asi4kata
  ЛИПСВАШ..
  Здравей тъпчо.. Липсваш ми и то много..  Липсва ми всяка частица от теб.. Липсват ми дните когато идвах у вас.. Понякога  много рано, за да ...
  Фев 13 '15
  2 3
  KeNguru, Vania Baneva и Обичам те харесват това
  Фев 13 '15
  Добре казано
  Юни 7 '15
  Благодаря :)
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Обичам те харесва статусът на Александра Василева
  Гадно е... Гадно е чувството, когато ми даде надежда, а после..после той - глупака ме остави сама, мислейки за него и пристрастяващите му целувки всяка вечер. Ти глупако остави ме да те чакам, знаейки че никога няма да се върнеш.
  Фев 11 '15
  0 1
  Обичам те харесва това
 • Обичам те харесва статусът на Полин Петрова
  " Нека останем просто приятели "
  Ах , това клише ... ммм всеки го е чувал поне веднъж .Хах много ми е интересни как с някой , с който уж сте били лудо влюбени и сме били готови да направите всичко за него след това да искате да останете " просто приятели " , няма логика .... ако си обичал/а някога истински , тази любов няма да угасне , тя ще си гори като огън , дори да е малко въгленче . Толкова е тъпо , защото това клише е разделило толкова приятели и сега ги е направило врагове .... думите са като остриета , ето за това има поговорка " Казана дума , хвърлен камък " .....
  -П.П
  Фев 10 '15
  2 6
  6 харесват това
  Май 21 '14
  nai tupia i liubezen izraz da siktirdosa6 niakoi doskoro liubim 4ovek .
  Сеп 29 '14
  Има нещо вярно в това, но все пак е готино :)
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Обичам те харесва статусът на Александра Василева
  А аз просто исках той да ме приеме така, както аз приемах него. Да ме гледа със същия влюбен поглед, с които аз го гледам винаги. И въпреки че според всички нашата любов е невъзможна, аз ще тая надежда вътре.. там в сърцето .. Просто живота е такъв, не винаги получаваме това което искаме..
  Фев 10 '15
  0 7
  7 харесват това
 • Обичам те харесва публикация в блога на asi4kata
  Спрете да търсите ...
  Защо всички момчета искат
  едно и също-секс? И защо всички момичета обръщат по-вече внимание на външната красота? Това ли е най-важното нещо, което м...
  Фев 10 '15
  2 5
  5 харесват това
  Апр 2 '14
  Горчивата истина!
  Апр 2 '14
  За съжаление..
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Обичам те харесва статусът на Александра Василева
  Мечтите ли? Мечтите са единственото нещо, което ме крепи .. Мечтата как един ден той просто ще дойде, ще ме целуне ,а после ще ме прегърне пред всички , но сякаш сами. Когато мечтая ,забравям грубата реалност, в която се намирам, защото в мечтите са само истинските хора.. Не тези предатели или глупави момченца... За миг се унасям във въображаемия свят защото само там се чувствам наистина щастлива и защитена, защото там.. там съм с НЕГО.
  Фев 10 '15
  4 6
  6 харесват това
  Мар 30 '14
  Не, вчера беше рано. :)
  Мар 30 '14
  Доста късно си беше ако питаш мен...Направо заспивах както чета ...:)
  Мар 31 '14
  Хехехе :д
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Обичам те харесва статусът на Александра Василева
  ''Мечти''
  Ах не ми омръзва да пиша за него .. нито пък да мисля за него. Разтапям се щом се сетя за лицето му , усмивката му. А този глас.. той е любимият ми звук. И когато чуя да изрича името ми имам чувството,че всеки момент ще скоча от щастие върху него и ще го целуна... Но това са само мечти, никога не бих имала смелостта да го направя.. Обичам и разговорите с него , винаги е бил сериозен в определена тема и естествено слага и по някоя шега. Едно от любимите ми неща в него. Когато се ядоса става още по сладък. И всеки път се опитвам да го забравя защото знам,че никога няма да го имам, но щом ме погледне се влюбвам се повече и повече и става неизбежно.. Ох , а начинът по който дърпа от цигарите си ... как искам да бях и аз една неговата цигара, притисната между ръцете му , докосваща устните му.. Аз да изгарям за него , а той да има нужда винаги от мен..
  Фев 10 '15
  0 4
  4 харесват това
 • Обичам те харесва статусът на Александра Василева
  Всеки път успява.. успява да предизвика усмивката и смехът ми.. Дори когато го докосна започвам да треперя.. Просто с него се чувствам по - високо и от седмото небе. Това наричам аз щастие.
  А той е като моят наркотик .. Не мога без малка доза от него..
  Фев 10 '15
  0 3
  KeNguru, Petar Svetlanov Donev и Обичам те харесват това
 • Обичам те харесва статусът на Александра Василева
  Скъпо дневниче, мина много време от както не съм писала и думичка тук. Липсваше ми това.. Особено вечерите, когато се чувства най-силно всичко и аз бях сама. Ах 'любов' ти си виновна за самотата ми. Всички правиш щастливи само мен не. Нима не заслужавам да ме обичат? Защо?
  Фев 10 '15
  0 1
  Обичам те харесва това
 • Обичам те харесва статусът на Александра Василева
  Ей любов защо си ти нещастна,
  за мен така негоряща.
  Защо ме мъчиш така
  нима заслужавам да съм сама?
  Поне да знаех защо
  за мен няма те любов.
  Фев 10 '15
  0 1
  Обичам те харесва това
 • Обичам те харесва подаръка на Вержи до KeNguru
  Благодаря за приетата покана :)
  Фев 10 '15
  1 3
  KeNguru, www.fBet.bg и Обичам те харесват това
  Ное 23 '14
  Здравей мила, как сме днес?
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Обичам те харесва снимка на KeNguru
  Фев 10 '15
  1 3
  KeNguru, Вержи и Обичам те харесват това
  Сеп 23 '13
  :)
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Обичам те харесва статусът на Aleksandra
  Здравейте,
  Искам да споделя с вас мойте чувства..
  Така.. Имах нещо като седеммесечна връзка с едно момче, което е 4 години по-голямо от мен, привързах се доста бързо към него и може би затова сега се чувствам леко наранена! Той е странен по характер, не му пука за никой и нищо.. Казваше ми, че аз не го разбирам, а той не иска да споделя проблемите си с мен, как тогава да направя каквото и да било за него, когато той не ми споделя? Чувствам се пренебрегната, защото той споделя проблемите си с друго момиче, което винаги е стояло между нас! Постоянно мисля как аз сам втората, как аз не му давам достатъчно.. Обичам го прекалено много, но нямам смелост да му го кажа.. В момента не си говорим, защото се скарахме, не е хубаво без него, всичко е различно! Всеки ми казва ако го е видял някъде или ако е чул нещо за него, градът ни е малък, колкото и да се опитвам няма да мога да го забравя! Искам да го видя или само да чуя гласът му за секунди, но не искам аз да съм тази, която постоянно го търси! Искам поне един път той да направи нещо за мен, но винаги след като си оправим отношенията, той оставя всичко на мен.. Иска само аз да го търся и т.н.! Дайте ми съвет какво да направя, моля ви! :(
  Фев 10 '15
  1 4
  4 харесват това
  Сеп 24 '13
  кажи му всичко това,което сега си написала тук ;) ако не си промени отношението значи не ти си човека,който трябва да направи нещо..а това с исказа 'не ми пука за нищо' е само маска,която закрива вътрешността му ;) имам достатучно опит с това изречение :Д за съжаление.. :Д но никога не слушай,когато ти каже някой не ми пука,особено ако е лубим човек,тогава трябва да видиш по надулбоко. И найстина моя съвет е просто да му пишеш,да направиш първата стърка и да му кажеш вс това,което сега беше и написала :) :*
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Обичам те харесва профилната снимка на Michaela
  Фев 10 '15
  0 3
  KeNguru, Вержи и Обичам те харесват това