Loading...

Социалната мрежа на България

Petar Svetlanov Donev

Petar Svetlanov Donev
Мъж 35г.
superrrr

Стена

 • Petar Svetlanov Donev има рожден ден днес !
 • З. Иванова и Petar Svetlanov Donev станаха приятели
  Юни 18 '14
  0 1
  KeNguru харесва това
 • Petar Svetlanov Donev харесва статусът на Juliet
  Прочети , Помисли и си БЛАГОДАРИ :) !

  Замисляли ли сте се някога за живота си , за миналото,сегашното и бъдещето? Замисляли ли се сте се за миналите коледни празници , когато сте били деца и очакването на следващата сутрин, да си видите подаръците оставени там от човек , който чакате всяка година, да дойде веднъж за да ви зарадва като сбъдне желаните ви за нова играчка или някаква придобивка? И то да ви зарадва, не защото получавате подаръци веднъж годишно, а защото се надявате всяка година това чувство да остане като нещо ,което да ви гъделичка там вътре в стомаха. Просто защото забравяте проблемите и се радвате на времето със семейството и на това, което сте намерили под красивата коледна елха рано сутринта, за да споделите радостта си с близките .. не знам но усетили ли сте и тоест осъзнали ли сте коледния дух , настроението, което се носи във въздуха когато излезете през деня на 26-ти декември ... Колко е тихо и спокойно небето , как хладният ветрец гали лицата Ви ?! Осъзнали ли сте че това са моменти , които искате да запомните за винаги и всяко едно такова чувство .. хм или когато прекрачиш за първи път прага на твоето училище и ентусиазма , който носиш със себе си , но с годините губиш от натоварения живот и си казваш „ех, тва тъпо даскало“ вместо да се насладиш дори и на лошите моменти в него. Това е част от живота ти, в който след време ще разказваш какъв живот си имал на младини или друго каквото и да било , което ти се е случило и е разтърсвало мислите ти , та дори живота ти с краката на горе само при мисълта .
  Замисля ли ли сте се за това, което сте направили за другите и как се чувствате вие спрямо действията Ви ? За това , което Ви се случва по принцип дали сте щастливи или отчаяни ,или объркани от случващото се ? Как всеки един хубав миг преживян ,с който и да било Ви се иска да го споделите по някакъв начин със светът , но не за да им съберете вниманието им за момент , а само да им покажете по този начин , че сте били щастливи през този момент ? И как че сте всеки път когато се сещате, ами когато ви се случи нещо за което сте чакали с години,.. да се случи и се е превърнало като мечта за вас ? Тогава може би дори не можете да си повярвате . Сякаш сънувате и го осъзнавате след време случващото. Тогава се чувствате благодарни но не знаете на кого .. Ее ами на Вселената, че Ви е довела до този момент и тогава Ви изпълва от вътре всяка точка на сетивата Ви с благодарност, която ако разберете ще ви донася и още и още хубави моменти . И същевременно ще започнете да мислите и за бъдещето Ви . Какво бихте искали да бъде то, какво искате да Ви се случи? Как да се развивате в професионален и семеен план? Колко да печелите ? Как да прекарвате живота си и за бъдещите хубави неща, които искате да ви се случат ?
  Замисляли ли сте се ?! Ако не, то тогава се замислете и се надявам, че ще се почувствате страхотно заради това, което Ви се е случило до сега , дали хубаво или лошо , защото сте се научили как да не повтаряте грешките си ! Как да правите хубавите моменти още по-хубави. И накрая просто ще сте Благодарни ! На случилото Ви се до сега и за големите Ви очаквания за в бъдеще , защото имате надежда за развитие..Накрая просто си благодарете на себе си и ще се почувствате по-добре от всякога гарантирано е!
  Май 9 '14
  0 5
  5 харесват това
 • Petar Svetlanov Donev харесва статусът на Лора Димитрова
  Искам един ден да дойдеш при мен уморен от всичките ти евтини приятелки .. уморен от връзките за по един-два часа с момичета,които не стават дори за един разговор. Искам да ме прегърнеш и да ме стиснеш силно,обяснявайки ми колко пъти нощем си си мислел за мен и как си си ме представял в ръцете ми. Да ме гледаш с всичката тази любов, с която аз те гледах толкова време. Да прокараш пръсти през косата,която изтощавах всеки ден , за да ти се харесам. Да ти се иска да целуваш и галиш всяка част от тялото ми, за което положих толкова усилия само за да ти се понрави. Тогава аз ще ти се усмихна, защото знам,че обичаш усмивката ми, ще те докосна там където обожаваш, ще проникна с един поглед там,където никоя не е можела дори да мечтае да стигне. Но само след миг ще ме видиш с него, ще виждаш как неговите ръце обхождат тялото ми... И ще видиш как подарявам на него хиляди от усмивките ,които обожаваш .
  Май 9 '14
  0 2
  KeNguru и Petar Svetlanov Donev харесват това
 • Petar Svetlanov Donev харесва статусът на Александра Василева
  Мечтите ли? Мечтите са единственото нещо, което ме крепи .. Мечтата как един ден той просто ще дойде, ще ме целуне ,а после ще ме прегърне пред всички , но сякаш сами. Когато мечтая ,забравям грубата реалност, в която се намирам, защото в мечтите са само истинските хора.. Не тези предатели или глупави момченца... За миг се унасям във въображаемия свят защото само там се чувствам наистина щастлива и защитена, защото там.. там съм с НЕГО.
  Май 9 '14
  4 6
  6 харесват това
  Мар 30 '14
  Не, вчера беше рано. :)
  Мар 30 '14
  Доста късно си беше ако питаш мен...Направо заспивах както чета ...:)
  Мар 31 '14
  Хехехе :д
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Petar Svetlanov Donev харесва корицата на Медхад
  Май 9 '14
  0 1
  Petar Svetlanov Donev харесва това
 • Petar Svetlanov Donev харесва статусът на Александра Василева
  И точно когато си мислиш ,че си успяла и малката част от безсмислените надежди се завърне..те после отново си отиват.. Само за 10 секунди една дума може да промени всичко... Всичко ,което си направила рухва, заедно с жалкия ти живот. Все някога се преодолява, но кога? Може би след година, две? .. Да , не е вечна болката, но понякога може да е доста дълга. И естествено зависи от много неща. А очакванията са едно , реалността друго..
  И все пак , каквото и да стане не бих забравила НЕГО..
  Май 9 '14
  0 3
  KeNguru, Petar Svetlanov Donev и Обичам те харесват това
 • Petar Svetlanov Donev харесва публикация в блога на Медхад
  А дали краят няма да е за пореден път поука..?
  Идва един момент и ти чука на вратата.Отваряш я, а той ти казва - потърси я,ще я намериш!Започваш да се луташ из улиците на квартала в търсене на...
  Май 9 '14
  0 2
  Petar Svetlanov Donev и Медхад харесват това
 • Petar Svetlanov Donev харесва статусът на Mistery girl
  Див свят - част 4
  От предния ден Кари я преследваше една мисъл - имаше едно момче което я обичаше . Колко хубаво звучи . Не беше нито нейното лошо момче ,нито нейното слънчево момче . Той стоеше в сянка и тя чак сега осъзна какво се случва. Искаше да го пусне но как се освобождава някой ,който не иска да бъде свободен ?
  Даде си сметка също ,че правеше това ,което си беше обещала ,че никога няма да стане. Нагаждаше се според момчето ,което обичаше. Ако той харесваше фитнеса значи тя ходеше на фитнес. Правеше всичко ,което би му харесало . Беше загубила независимостта си ,а как се връща тя ?
  Май 9 '14
  0 1
  Petar Svetlanov Donev харесва това
 • Petar Svetlanov Donev харесва статусът на ~ passion
  "Да бъдеш самотен преди значеше, че никой не те иска. Сега значи, че си прекалено секси и се възползваш от времето да решиш как искаш да прекараш живота си и с кого."
  Май 9 '14
  0 3
  KeNguru, www.fBet.bg и Petar Svetlanov Donev харесват това
 • Petar Svetlanov Donev харесва статусът на Александра Василева
  'Готова за него'
  Дали той беше готов за мен? Дали подозира поне малко за моите чувства?Надявам се ,че не ..
  Страхувам се ..страхувам се от това да не бъда отхвърлена точно от него. Бих дала цялата си любов на него , бих направила всичко само да бъда част от неговия живот.Готова съм да понеса всяка обида или болка. Готова съм да бъда негова.
  Май 9 '14
  0 4
  4 харесват това
 • Petar Svetlanov Donev харесва статусът на Александра Василева
  А аз просто исках той да ме приеме така, както аз приемах него. Да ме гледа със същия влюбен поглед, с които аз го гледам винаги. И въпреки че според всички нашата любов е невъзможна, аз ще тая надежда вътре.. там в сърцето .. Просто живота е такъв, не винаги получаваме това което искаме..
  Май 9 '14
  0 7
  7 харесват това
 • Petar Svetlanov Donev харесва статусът на Александра Василева
  ''Мечти''
  Ах не ми омръзва да пиша за него .. нито пък да мисля за него. Разтапям се щом се сетя за лицето му , усмивката му. А този глас.. той е любимият ми звук. И когато чуя да изрича името ми имам чувството,че всеки момент ще скоча от щастие върху него и ще го целуна... Но това са само мечти, никога не бих имала смелостта да го направя.. Обичам и разговорите с него , винаги е бил сериозен в определена тема и естествено слага и по някоя шега. Едно от любимите ми неща в него. Когато се ядоса става още по сладък. И всеки път се опитвам да го забравя защото знам,че никога няма да го имам, но щом ме погледне се влюбвам се повече и повече и става неизбежно.. Ох , а начинът по който дърпа от цигарите си ... как искам да бях и аз една неговата цигара, притисната между ръцете му , докосваща устните му.. Аз да изгарям за него , а той да има нужда винаги от мен..
  Май 9 '14
  0 4
  4 харесват това
 • Petar Svetlanov Donev харесва статусът на Sunshine
  " - Защо пушиш толкова бързо? - попитах.
  Тя се усмихна с цяло задоволство и каза:
  - Вие пушите, за да се насладите. А аз пуша, за да умра."

  - Къде си, Аляска? Джон Грийн
  Май 9 '14
  0 3
  KeNguru, Petar Svetlanov Donev и Обичам те харесват това
 • Petar Svetlanov Donev харесва статусът на Sunshine
  I'm lookin' right at the other half of me. The biggest scene is set in my heart there's a space, but now you're home! I couldn't get any bigger with anyone else beside me.
  Cause it's like you're my mirror.. My mirror staring back at me, staring back at me.
  Май 9 '14
  0 4
  4 харесват това
 • Petar Svetlanov Donev харесва статусът на Sunshine
  Веднъж да опиташ от най-забраненото, винаги ще искаш още ...!
  Май 9 '14
  0 3
  KeNguru, Petar Svetlanov Donev и Обичам те харесват това
 • Petar Svetlanov Donev харесва публикация в блога на Sunshine
  ... and you're gamе.
  Най-трудната част е да осъзнаеш, че играта, която играе не е част от дългосрочния му план да те спечели, той просто обича да играе, а ти си играта.&nb...
  Май 9 '14
  0 2
  KeNguru и Petar Svetlanov Donev харесват това
 • Petar Svetlanov Donev харесва публикация в блога на Sunshine
  Жив ли си ако си сам?

  "Отслабнала си" - казваха те всеки път щом я видеха.
  "Така изглежда по добре" - мислеха си .
  Като цяло тя не е отслабнала само външно.Тя нито спи,...
  Май 9 '14
  0 3
  KeNguru, Petar Svetlanov Donev и Обичам те харесват това
 • Petar Svetlanov Donev харесва статусът на Sunshine
  Хей, момиче позната ми е твоята болка.
  Хей момиче с добрите все така се случва.
  Хей, момиче усмихвай се дори на сила.
  Хей, момиче живота мрази сълзи, мила ....
  Май 9 '14
  0 4
  4 харесват това
 • Petar Svetlanov Donev харесва статусът на Sunshine
  Уморих се от любов с малки букви и големи очаквания. Уморих се вечно аз да бъда разплакваната. Уморих се да гледам цяла нощ в една точка и всеки път да не идва денят, в който ще съм по-малко влюбена.
  Май 9 '14
  0 3
  KeNguru, Petar Svetlanov Donev и Обичам те харесват това