Loading...

Социалната мрежа на България

Сертификат Коректна Фирма - отваряме ппратката от блога на Ani

Преди няколко дни получихме обаждане от жена от фирма ИЦНКМ от Бургас, която ни информира, че нашата фирма се квалифицира за получаване на сертификат Коректна фирма. Бих искала да споделя с Вас за самото съдържание на пакета. Относно ефекта от действието на този сертификат нищо не мога да кажа на този етап ( пратката е получихме днес), това е мнение за самото съдържание на плика, за ефекта ще мога да Ви кажа на по-късен етап.

 

Пакета със сертификата е плик, изпратен с куриерка фирма Спиди. Ктао цяло вътре трябваше да има сертификат - документи. Пликът на пръв поглед изглеждаше запазен - следователно и съдържанието му престигна безвредимо. Жената по телефона ни декларира, че в пратката трябва да има хартиен вариант на сертификата, данни за достъп, стикери и фактура. Пратката пристигна при нас на четвъртият ден от поръчката - сравнително бързо, ножеше и да е по-добре - има много фирми, които реализират поръчките си на следващият ден след поръчването им, но това може да зависи от спецификата на продукта. Няма значение.

 

След отваянето на пакета всички тези неща, които ни бяха обещани по телефона наистина бяха вътре. Пратката трябваше да е с наложен платеж и така беше. Сумата, която ни съобщиха по телефона беше седемдесет и няколко леваи наистина толвока платихме. Относно отделните елементи в пратката:

·                     Сертификата - качеството му е доста добро. Изработен е на някаква декоративна хартия с лек релеф, цвят акрил - формат А4, на сертификата има дата на издаване, подпис от координатора и името на нашата фирма - написано така както си поръчахме по телефона.

·                     Стикери - искахме 5 броя и точно толкова получихме. Качеството им е доста добро изглеждат сякаш са от PVC фолио, формат А6, на тях пише: Тази фирма притежава сертификат за коректна фирма 2015 и има голямо лого на сертификата.

·                     Фактура - изглежда нормална изрядна фактура, която можем да осчетоводим.

·                     Първоначално не забелязах къде са данните за достъп до моята електронната визитка, но се аказа, че са в долният десен ъгъл на фактурата. Тука ще Ви кажа, че много трудно се забелязват, ако не се бях загледала нямаше да ги намеря.

И така - нека обобщим. Като цяла няма за какво да се заядем. Това, което госпожата ни обеща го получихме. Самото качество на отделните неща също е доста добро. Относно визитката в сайта - на този етап нищо не мога да Ви кажа, тъй като все още не съм влизала за да я попълна, сигурно ще го направя по-късно вечерта.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш