Loading...

Социалната мрежа на България

Сертификат Коректна Фирма - след половин година от блога на Ani

Здравейте,

днешният пост ще се опре на моят опит като участник от половин година в проекта на Коректна Фирма. Предполагам, знаете че се занимавам с продажба на финансови продукти, така че след като получих възможността да се сдобия с тази хартийка, реших след няколко дена мислене, че в крайна сметка нищо не ми пречи да опитам. Както знаете, който не рискува той не печели ;) Няколко човека ме информираха че получиха подобно предложение, така че за да си спестя отговарянето на имейли ще Ви споделя тук моите виждания и препоръки, както и ще се опитам на кратко да изразя моето мнение.

 

Така че да започвам. Няколко дена след поръчката получих пратка. В нея имаше 3 стикера с логото на Коректна Фирма и надпис - "Тази фирма притежава Сертификат за Коректна Фирма", Сертификат от дебела, луксозна хартия и фактура за понесеният разход.

Като за начало малко ме изненада тази декларация, понеже поръчвайки нещо веднъж никой не може да ме касира за това втори път - но сигурно доста хора се боят да поръчват работи по телефон и поради това организацията издаваща този сертификат е решила да добавя такава декларация за безопасност на хората. Няма значение, важното е че това което трябваше да получа го получих.

 

В началото не успях да открия данните за достъп до уеб сайта, понеже по телефона ми обещаха визитка в сайта на сертификата, която ще мога сам по всяко време да модифицирам. След бързо обаждане до офиса на фирмата се оказа, че данните за достъп се намират в долният десен ъгъл на фактурата - така че ОК - сега вече имам всичко :)

 

На бързо си актуализирах визитката, закачих сертификата в офиса, залепих стикера на колата - и ми останаха още два ;) След което остана само да видим дали това ще ми доведе някаква полза.

 

След половин година искам да кажа, че съм доста позитивно изненадан. Няма как да очакваме, че притежаването на такъв тип реклама ще ни направи финансови акули ;) Трябваше просто да помогне до някаква степен в набирането на нови клиенти и трябва да призная, че помогна. В моят бранш от голямо значение е доверието на клиентите, понеже ми поверяват парите си. Няколко човека ми съобщиха, че търсейки информация за мен са попаднали на онзи сайт. Според мен тука голяма роля играе интернета, понеже наистина написвайки наименованието на фирмата и града, в първата петица на гугъл се вижда визитката ми на Коректна Фирма.

 

Като цяло това е.  А в крайя Ви обещах да дам своето мнение. Ако имате реални очаквания - със сигурност ще останете доволни. Сертификатът Коректна Фирма прави това,  което трябва да прави - а именно възбужда доверието на клиентите към нашата фирма. От друга страна - не си мислете, че притежавайки например малък квартален салон за красота, след като платите седемдесет и няколко лева в рамките на една година ще направите верига от салони :)

Това е продукт, който трябва да помага в сдобиването на клиенти на ниво, на което вече работи фирмата и от мои наблюдения виждам, че се справя сравнително добре

Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш