Loading...

Социалната мрежа на България

elliean

Исках да простя, но избрах да мълча. Исках да ти кажа колко много ми даде и колко ми взе , но пак мълчах. Исках да съм с теб, но ината беше над мен. Исках да те прегърна, но избрах да се правя, че все едно нищо не се случило между нас. Исках да крещя, да викам колко много те обичам, но единствените викове , които бяха, бяха в мен .. Тези викове никога не излязоха , никой не ги чу ... Понякога слабостта от провал ни ПРОВАЛЯ !


Ное 20 '13 · 0 коментари

Тичаме за работа, тичаме от работа към в къщи – да сготвим, да изперем, да прегледаме домашните на децата, да закараме колата на ремонт, да намерим майстор за провредения електроуред в къщи или за прокапалата чешма....
Тичаме по институции, поликлиники, задачи...
А всъщност замисляме ли се някога кой всъщност има нужда от това тичане....
Дали нуждата от добра дума или мила усмивка не е по-голяма от топло ядене и изгладена риза....
Дал
инуждата да прегърнем детето си, не е по-голяма от това играчките му да са подредени, да му прочетеш приказка или просто да си поговорите, не е ли по-важно от това дали точно е изписана сложната дума в домашното му, дума за която дори ти самият не си сигурен как се пише и какво точно означава....
Хора, спрете! Земята се върти винаги с една и съща скорост! Тя никога не тича!
За къде тичаме тогава?! Мястото за което тичаме винаги ще бъде там където е, но хората които обичаме, никога повече няма да са същите и мигът с тях никога повече няма да се повтори! Затова забавете ход и преди всичко друго, което сте се разбързали да свършите, намерете време да спрете до тях и да ги попитате как са! Да им покажете цъфнало пролетно цвете, интересна мида на морския бряг или просто по-различно изглеждаща звезда на небето!
И в този миг си припомнете че ги обичате и както те, така и вие имате нужда от всичко това! Никой няма камък на мястото на сърцето си! А камъкът както знаем не може да тича!

 

                     

Ное 19 '13 · 0 коментари · Тагове: камък сърце

‎Koгато си на кръстопът и не знаеш какво да избереш, хвърли "ези или тура". Винаги върши работа! И не защото монетата има отговор на всички въпроси. А заради онзи кратък момент, когато монетата е във въздуха, в който разбираш кое се надяваш да се падне... Защото дълбоко в сърцето си отдавна си направил своя избор.

Ное 18 '13 · 0 коментари · Тагове: #ези/тура