Loading...

Социалната мрежа на България

yakubova231026

Топлотата на меките ти устни ту изпепеляващо нежно, ту плавно изгарящо ме караха да се чувствам така сякаш съм далече от Земята.
 Докосването ти по шията, рамената, гръбнака и кръста ме караха да желая още и още...
 Ето тук е проблема - спомените идват неканени, а постоянната тъпа болка не може да бъде покрита с фалшиви усмивки и обещания.
Дек 4 '13 · 0 коментари
Знаеш ли, досега съм се самозалъгвала. Преглъщах това, че нямаш време за мен, че не те интересува как съм... Мислех, че проблема е в мен - не ти бях интересна, не умеех да те забавлявам, не те привличах достатъчно и т.н., но само с  теб бе така. Другите  търсеха компанията ми, а аз ги отпращах за да може ти да ме караш да се чувствам зле. Защо се стремим към онези, които ни причиняват болка,  а не желаем онези, които ги е грижа за чувствата, емоциите и страховете ни? Защо страстта и желанието те заслепяват до такава степен, че си готов да посрещаш съкрушаващите вълни на болката насред океана на любовта?
 Страшно е някой да има такава власт над теб, че да решава с думите си какъв да бъде денят ти...
Ное 16 '13 · 0 коментари
Ако знаех, че това е последният път в който мога да усетя топлината ти щях да вдишам по-дълбоко аромата ти и да целувам по-нежно кожата ти. Щях да запазя всеки един миг от този момент и щях да ги заключа на сигурно място - в сърцето си.

Ное 16 '13 · 0 коментари · Тагове: целувка, сърце, аромат
Отново бягах из тъмната гора. Причината ли? Търсех теб. Отново. Дори и след края.
 Тичах без посока, без мисъл, просто тичах, очаквайки ти да ме спасиш от собствените ми страхове и бъдещи грешки. С теб всичко ми се струва толкова добре направено и сякаш животът представлява само радост. Всеки момент, всяка целувка, всяка прегръдка, всяка усмивка е запечатана в съзнанието ми. Всичко е записано на една бетонена стена, която се нуждае от здрава разруха така, че да може върху нея да се строи от някой друг, друг, който ще бъде по-надежден в начините си да покаже и докаже любовта си.
 Изведнъж спрях. Разбрах го. Всичко е било лъжа. Поредната история за момичето, подлъгано от собствените си надежди, история стара като света. Да забравя всичките ти лъжи? Онова изкушаващо " Обичам те", не благодаря. Тази сладка и впоследствие горчива "истина" бе най-хубавото , което бях чувала през последните месеци да не кажа и години.
 Сега всичко отначало. С болка. Влизам в някоя стая, разминавам се с някой и усещам парфюма ти, а дали не полудявам? Копнея за гласа ти, да този глас , който умее да изрича изкусни лъжи, да ме кара да бъда неземно щастлива в един момент и разкъсвана от болка в друг...
 С времето всичко ще се оправи повтарям си. Проблема е там, че не го вярвам...
Сеп 28 '13 · 0 коментари · Тагове: болка, копнеж, лъжа