Loading...

Социалната мрежа на България

Как да отслабна с изпитани рецепти от 12 растения от блога на VRETIEL

Когато ви преследва „зверски глад“ поставете малко вода на котлона. Когато тя се затопли изцедете в нея половин лимон. Тази рецепта потиска секрецията на стомашния сок и допринася за премахването на глад от нервна почва.

1.       Чай от черно грозде – намалява усещането за вълчи глад. Препоръчва се да се приема половин час преди хранене, а за по-голям ефект редовно. Спомага елиминирането на токсини и излишни мастни натрупвания в организма.

2.       Чай от розмарин – помага при храносмилането и намалява обострения апетит. Трябва да се приема всеки ден за по-голям ефект. Доставя тонус на тялото.

3.       Чай от лайка – в съчетание със зелени листа помага за намаляване на апетита. Добре е да се пие през деня в големи количества и без подсладители.

4.       Чай от кантарион червен –запарката помага за намаляване на апетита, успокояване на храносмилателната система, изхвърляне на токсините и излишните мастни натрупвания, благоприятства отделянето на водни запаси. Трябва да се приема в продължение на поне 3 месеца.

5.       Зелен чай – това е един от най-известните методи. Бори се с излишната вода в организма и прави имунитета по-здрав. Това растение е отличен антиоксидант и спомага детоксикацията, намалява лошия холестерол и се бори с раковите образования, допринасяйки нормална функция на сърдечно-съдовата система.

6.       Целина –сок от нея действа апетито-потискащо, диуретично и спомага тъканите да отделят излишната вода. Съдържа голяма доза витамини и е идеален за всяка диета.

7.       Тинктура от цвят на картоф – има силен очистителен ефект.

8.       Отвара от бъз –тя е един от най-големите съдружници на диетата за отслабване. Съдържа лексатив и премахва тежестта в стомах и черва, изхвърлянето на токсини и отделянето на вода

9.       Чай от маточина – с нея не бива да се прекалява, защото може да доведе до ленивост на червата и задълбочаване на запека. В умерен прием забързва обмяната на веществата, метаболизма и спомага отслабващата диета.

10.   Ленено семе – спомага изхвърлянето на хранителни отпадъци.

11.   Тинктура от глухарче – спомага разграждането на свободни радикали и намалява желанието за хранене.

12.   Лечение с рициново масло –ако страдате от запек, това е лека, който в интензивен курс от 3 седмици, значително ще подобри нивата на метаболитни процеси в организма.

 

Дали сте момиче или млада дама, дами вече сте улегналата лейди, между всички вас има едно общо нещо и то от край време е вълнувало света. Това нещо е въпросът: „Как да отслабна“. Списъкът с 12 изпитани чая, които ще помогнат на всяка от вас да стопите излишните килограми, изброен горе е достатъчно подробен и изпитан през времето, за да задоволи 'апетита за отслабване' на всяка дама.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От VRETIEL
Добавено Мар 21 '15

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви