Loading...

Социалната мрежа на България

Щорите, които ви подхождат от блога на Лиляна Антонова

Когато става въпрос за интериор и обзавеждане, рано или късно трябва да решим какъв вид щори да поставим на прозорците. За част от хората, на които предстои ремонт или обзавеждане на нов дом е важно да поставят първо  вътрешниплътни щори, за да се чувстват максимално комфортно в своето жилище. За други е нужно повече време,  за да  съобразят визията на дома си с типа щори, които избират. 

Решението на този въпрос трябва да бъде съобразено с    особеностите на помещението, нашите лични виждания за удобство в дома или офиса ни, желанието за повече светлина или по-затъмнена атмосфера. Всичко това е важно при избор на щори, но не е обхваща всички особености, на които трябва да обърнете внимание. Подробностите, за които е добре да помислите предварително е дали щорите, на които сте се спрели ще ви бъдат удобни и достатъчно функционални, как ще ги поддържате, колко време мислите, че ще ги ползвате. Далече сме от мисълта, че монтирането на щори в едно помещение ще е еднократно действие, просто защото на пазара всяка година излизат нови модели, които грабват сърцето на потребителите и ги карат да променят интериора на дома си отново и отново. Все пак, заслужава си да се „влюбите“ в определен вид щори, за да се радвате на уютен и приятен за живеене дом.

Не по-малко важни са щорите за офиси и обществени помещения. В работните кабинети светлината е изключително важна, за да се поддържа оптимален ритъм на работа. Наред с това, щорите осигуряват нужната изолация от външния свят, особено когато става въпрос за банки, ателиета и приемни.

Щорите са важен елемент от обзавеждането. Чрез разнообразието, което внасят в дома и офиса, вие постигате нов облик на помещението. Независимо дали ще изберете класически хоризонтални или вертикални щори или  ще заложите на по-екстравагантни модели, например римски щори, които определено грабват окото, вие ще имате функционални и лесни за експлоатация щори, които ще бъдат част от декорацията и  интериора на дома.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш