Loading...

Социалната мрежа на България

Nicole Alexandrova

Nicole Alexandrova
Жена 26г.

Приятели

Блог

 • -Един нормален ден, излизам аз с приятелки да играем билярд.Както всяка петък вечер си взимаме някол...
  · Сеп 14 '13

Рейтинг

Оцени:
Общо: 0 (0 глас/а)

Обяви

Стена

 • That Smile и Nicole Alexandrova вече са приятели
   
  Сеп 26 '13
  0 1
  KeNguru харесва това
 • Sunny Lemonade ☼ и Nicole Alexandrova вече са приятели
   
  Сеп 22 '13
  0 1
  KeNguru харесва това
 • Gergana и Nicole Alexandrova вече са приятели
   
  Сеп 16 '13
  0 1
  KeNguru харесва това
 • Dark Soul и Nicole Alexandrova вече са приятели
   
  Сеп 14 '13
  0 1
  KeNguru харесва това
 • Nicole Alexandrova харесва публикация в блога на Dark Soul
  Is it possible?
  Замислял ли си се някога дали, ако един човек не познава цялата ти същност, а само част от нея, може наистина да те обича? Според мен това е абсолютно...
  Сеп 14 '13
  3 2
  KeNguru и Nicole Alexandrova харесват това
  Сеп 13 '13
  Доста добре написано, браво :)
  Сеп 14 '13
  Благодаря. :)
  Сеп 14 '13
  и на мен ми харесва .....:)
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Nicole Alexandrova харесва статусът на That Smile
  Стоях и се взирах в далечината.. В ума ми беше погледът ти, усмивката ти.. Исках да дойда при теб, да, при теб- да ти кажа, че те обичам, да ме прегърнеш и да бъдем както преди.. Но.. винаги имаше едно 'но'. Да, ти обичаше друга. Каза ми, че всичко между нас е приключило, а аз стоях като попарена. Минаха месеци. Но все още в ума ми е този твой израз: ''Всичко между нас приключи''. Та ти ме беше забравил, само аз- глупачката мислех за теб- денем и нощем. Мисълта ми пробождаше сърцето, а то кървеше ли, кървеше! Но.. аз съм си виновна!
  Сеп 14 '13
  0 1
  Nicole Alexandrova харесва това
 • Nicole Alexandrova харесва статусът на Simona Anjelova
  Не виждам смисъл да изтривам телефонния ти номер,след като го знам наизуст..И защо да унищожавам снимките ти,след като не мога да се отърва от спомените ни,които унищожават мен..Защо да те гоня от мислите си,след като сърцето ми не те пуска..Как да бъда щастлива,след като теб те няма..Защо да се опитвам да избягам от всичко,което ми остави,след като не искам да избягам от теб...
  Сеп 14 '13
  0 6
  6 харесват това
 • Nicole Alexandrova харесва статусът на Emilia Dimitrova
  Единствен

  Караш ме да се чувствам
  толкова променена ,
  че не мога да се позная.
  Твоята любов ми напомня -
  има смисъл живота ,
  въпреки болката ,
  въпреки злото , което ме заобикаля.
  Дълго търсих Перфектния мъж,
  а съм го имала близо до мен .
  Чак сега проумях -
  ти ми вдъхваш надежда,
  щом душата ми болна стене .
  Ти си всичко , което искам.
  Времето мигом спира ,
  щом застанеш тихо до мене .
  И усещам - цяла треперя .
  Ала знам , че ми носиш Рая ,
  в който себе си ще намеря .
  Сеп 14 '13
  0 4
  4 харесват това
 • Nicole Alexandrova коментира публикация в блога на Ally
  Aз съм онази.... Другата.

  Aз съм онази.... Другата.
  Тази, която ще се взира в очите ти винаги с възхищение. Тази, пред която можеш да си свободен в своите планове, дори и да...
  Сеп 14 '13
  1 6
  6 харесват това
  Сеп 14 '13
  страхотно е !!!
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Nicole Alexandrova харесва статусът на That Smile
  Тя, момичето, което ти смяташе за любовница, а тя теб за любовта на живота и. Тя знаеше, че за теб е утешителна награда, знаеше, че изневеряваш на съпругата си- с нея. Това и тежеше, но се утешаваше при мисълта, че е с теб! Харесваше и да идваш през вечери, да сте заедно за няколко часа, а на сутринта ти отново да си тръгнеш. Беше свикнала с това. Знаеше, тя не може да бъде нищо повече за теб, освен любовница. Понякога си ''позволяваше'' да си мечтае.. Да си мечтае за невъзможният ден, когато двамата ще бъдете заедно завинаги.. Само двамата. Понякога, когато беше отчаяна и сама си създаваше собствен свят, в който всичко беше позволено! В който думата ''невъзможно'' беше непозната.. Палеше цигара и миришеше възглавницата ти. Всеки ден се събуждаше при мисълта, че е с женен мъж. Тя имаше сърце и разум. Може би всички ще си помислят, че е била уличница, но не беше! Тя беше жена, търсеща любов!
  Сеп 14 '13
  0 2
  Emilia Dimitrova и Nicole Alexandrova харесват това
 • Nicole Alexandrova харесва статусът на Romantic Soul
  Ти - този, който се усмихва заедно със звездите и вдишва мечти. Ти - този, който чува туптенето на сърцето ми дори от другия край на вселената. Ти - вълшебната любов, която дирижира страстния огън на устните ми. Ти за мен си семе от светлина, носещо име. Ти си глас и поглед, които съм засадила в сърцето си да поникнат и да останат до края на живота ми.
  Някой неща са прекалено прекрасни, за да сме способни да ги създадем, но ето Бог те е създал и ти е дал име. Протегни ръката си и ще поставя сърцето си в дланта ти, за да всеки път щом го погледнеш да виждаш съдбата си.
  (Авторско, посветено на Ивайло Бакърджиев)
  Сеп 14 '13
  0 5
  5 харесват това
 • Nicole Alexandrova харесва статусът на Romantic Soul
  Боли ме да лъжа всички всеки ден, че съм добре и че всичко е наред!
  Сеп 14 '13
  0 8
  8 харесват това
 • Nicole Alexandrova харесва статусът на That Smile
  Гордостта и надделяваше, тя знаеше това, но се опитваше да не го показва.. Искаше го, желаеше го от цялото си сърце, но тя имаше гордост! Знаеше, че е невъзможно те да имат чиста връзка от хорските клюки, оплювания и интриги. Беше опитвала няколко пъти и очевидно тя беше нараняваната. Искаше да се доближи до него и да му каже ''Обичам те!'', но знаеше, че тя винаги ще си остане непозната за него. Мечтите и илюзиите и бяха се срутили. Да.. тя беше сама, както винаги. Правостояща до прозореца в горещата нощ. Сълзите се стичаха по лицето и, личеше си, че сърцето и плаче.. Този път за нея всичко бе свършило. Заслужаваше ли си да живее, щом любимият и е в прегръдките на друга? Не. Поне тя мислеше така.
  Сеп 14 '13
  0 4
  4 харесват това
 • Nicole Alexandrova харесва статусът на Emilia Dimitrova
  Лежа ,на кафевия ,кожен диван в кабинета на прочут ,доказан психолог,и се питам "Мамка му , от кога се нуждая от това?!" , но в този момент сърцето , душата и психиката ми изкрещяха заедно - " ООО , НУЖДАЕМ СЕ!"
  Психологът влезе, седна срещу мен и ме запита: " Е какъв е проблема ?" , а през главата ми минаваше само един въпрос - " От къде да започна?!?!"
  Знаех защо съм тук. Знаех , какво очаквам да постигна. Но и също знаех , че ако го кажа на глас, значи съм се примирила . Усмихнах се , естествено насила . Събрах смелост и започнах :
  " Бях малка , наивна , невинна , недокосвана -срещнах човек,който беше моята противоположност.Той беше всичко друго , но не наивен ,невинен ,най-малко недокосван.Той беше предизвикателен,потаен, мил и груб едновременно.Завладяващ, но на моменти незаитересован.Исках го , желаех го , исках да го променя , да го опитомя, исках да бъде мой във всеки един смисъл на думата.Не знаех как , не знаех защо,не знаех в какво се забърквам и бях забравила , че ако си играеш с огъня ще се опариш.Исках да опитомя звяра , която никога до сега не бе успяла.Заинтригувах го - в началото смятах , че игричките и закачките са нещата , които бих го предизвикали да ми обърне внимание , но след време осъзнах , че всяка действа така .Това не му беше интересно вече , смених тактиката - с риск - отворих сърцето и душата си за него.Пуснах го вътре, да опознава , да научава , да мрази и обича, да харесва или не , да съди или не . Напредвах , той се откри пред мен , както пред никоя преди - аз знаех , че е мой , но не усетих , че аз бях негова.
  /Хлипах и плачех,като малко дете изгубило любимата си играчка , а психологът ме гледаше плахо, чудещ се как да ме успокой./
  Дадох му всичко. Давах живота си за него.Сърцето си , отдавна бях му подарила,но не съм тук , за да ви разказвам най-голямото си щастие и най-голяма ми болка . Тук съм , за да получа отговор само на няколко въпроса - До кога ще боли толкова силно , до кога ще плача с глас в нощта,защото някой спомен болезнено се забива пред очите ми и отказва да изчезне докато не види 2 сълзи стичащи се по бузите ми . Някога изобщо спира ли да боли ? Или винаги е така - силно?"
  /Гледах човека пред мен , сякаш той беше последната ми надежда . Той вдигна поглед , погледна в сълзящите ми очи и прошепна " Никога" . Усетих как сърцето ми, разбито вече на парчета , става на прах , който една дума раздуха в безкрайността. Станах от стола хванах дръжката на вратата , обърнах се и промълвих : " Може би , не знаете как да ми помогнете , но вината не е ваша - само той знае ,само той може .... " /
 • Nicole Alexandrova коментира публикация в блога на Romantic Soul
  Поредна вечер без теб
    Поредна
  вечер не мога да спя, заради хилядите мисли в главата ми. Всички тези
  мисли са за теб. Всеки ден, когато ме попиташ "Пак ли сто...
  Сеп 14 '13
  Единствено остава надеждата, че някоя вечер всичко ще си и на място...
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Nicole Alexandrova харесва статусът на Summer love
  Не вярвах,че съществува такава любов,но ми се случи и мога категорично да кажа,че любов от пръв поглед има.Всъщност в началото,дори и не разбираш,че е така,но като мине малко време осъзнаваш,че още с първото виждане ти си се влюбил.Казват,че това са най-силните връзки (ако е взаимно разбира се) Дано всеки да го изпита,защото наистина е прекрасно.
  Сеп 14 '13
  0 4
  4 харесват това
 • Nicole Alexandrova харесва статусът на Summer love
  Тя говори за теб така,сякаш ти си сложил звездите в небето.
  Сеп 14 '13
  0 5
  5 харесват това
 • Nicole Alexandrova харесва статусът на Summer love
  Когато светът казва: Предай се,
  надеждата прошепва: Опитай още веднъж.
 • Nicole Alexandrova харесва статусът на Христиана Григорова
  Няма нищо по- хубаво от това да знаеш,че имаш до себе си човек на когото можеш да разчиташ за всичко.
  Сеп 14 '13
  0 1
  Nicole Alexandrova харесва това
 • Nicole Alexandrova харесва статусът на Gergana
  Хайде момичетаааа!!!
  Сеп 14 '13
  0 2
  www.fBet.bg и Nicole Alexandrova харесват това