Loading...

Социалната мрежа на България

Дано някой ден разбереш колко много те обичам... от блога на asi4kata

Охх, не мога повече разбери ме.. Просто искам да те видя поне за 5 мин, защото имам нужда от теб, от твоята прегръдка.. Плача отново за теб, за нашата не изживяна любов.. Обичам те ШПИНЧО.. повече от всичко и всички.. Знам, че и ти ме обичаше, но вече не съм сигурна .. Нали казват, че надеждата умира последна.. Ех моята умира.. 

Преди не би направил всичко това и не би допуснал да съм тъжна и нещастна.. Офф, kажи ми! Няма ли да ти липсвам поне малко? Няма ли да ти липсва нашите разговори, разходки, прегръдки, целувки? На мен ще ми липсва!! Помниш ли веднъж валеше дъжд и ние бяхме в парка? Беше студено, много студено.. И тогава ме прегърна толкова силно,че дори забравих за студа.. А помниш ли розата, която ми подари? Още я пазя.. А кутията? Помниш ли я? Всяка вечер я отварям и почвам да

чета листите отново и отново.. Кажи ми как да забравя всичко това и всички тези спомени? Оуу, помниш ли след коледната ваканция се срещнахме пред училище? Каза, че си тичал, за да не те чакам, после ме прегърна силно и ме целуна страстно.. Офф не мога да те забравя, разбери!! И да искам не мога.. Просто адски ми липсваш!! Омразна ми всяка вечер да спя плачейки и да продължа отново на сутринта.. Охх кашкавалче трябваш ми, за да живея ОБИЧАМ ТЕ!!


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От asi4kata
Добавено Яну 25 '14

Рейтинг

Оцени:
Общо: 5 (2)

Архиви