Loading...

Социалната мрежа на България

Asi4kata

Охх, не мога повече разбери ме.. Просто искам да те видя поне за 5 мин, защото имам нужда от теб, от твоята прегръдка.. Плача отново за теб, за нашата не изживяна любов.. Обичам те ШПИНЧО.. повече от всичко и всички.. Знам, че и ти ме обичаше, но вече не съм сигурна .. Нали казват, че надеждата умира последна.. Ех моята умира.. 

Преди не би направил всичко това и не би допуснал да съм тъжна и нещастна.. Офф, kажи ми! Няма ли да ти липсвам поне малко? Няма ли да ти липсва нашите разговори, разходки, прегръдки, целувки? На мен ще ми липсва!! Помниш ли веднъж валеше дъжд и ние бяхме в парка? Беше студено, много студено.. И тогава ме прегърна толкова силно,че дори забравих за студа.. А помниш ли розата, която ми подари? Още я пазя.. А кутията? Помниш ли я? Всяка вечер я отварям и почвам да

чета листите отново и отново.. Кажи ми как да забравя всичко това и всички тези спомени? Оуу, помниш ли след коледната ваканция се срещнахме пред училище? Каза, че си тичал, за да не те чакам, после ме прегърна силно и ме целуна страстно.. Офф не мога да те забравя, разбери!! И да искам не мога.. Просто адски ми липсваш!! Омразна ми всяка вечер да спя плачейки и да продължа отново на сутринта.. Охх кашкавалче трябваш ми, за да живея ОБИЧАМ ТЕ!!

Яну 25 '14 · 0 коментари
Имам един въпрос... Какво стана с нас? Точно преди ден бяхме заедно и щастливи, сякаш не съществуваше никой друг освен нас на тази планета. А сега, сега съм без теб, самотна и нещастна. Гледам розата, която ми подари. Да, пазя я и ще я пазя! Единствено тя ми остана от нас... Мина само ден откакто ти поиска време и аз още тогава бях съсипана, а сега съм още по-зле ... Не мога да си представя ден без теб... не мога и не искам! Помниш ли преди няколко дена валеше дъжд..? Търсихме убежище и двамата бяхме мокри...Беше прекрасно и никога няма да забравя! Няма да забрава и първата ни целувка!! Беше ме срам, но какво да правя, такава съм... Оу да помня и когато ми каза ''Обичам те'' за първи път!!
Не мога повече, знам, че искаш време, но побързай моля те! Не мога да дишам, сякаш нещо ме удушава, ела и ни спаси... мен и моята любов... моля те.. побързай!!
Боли ме.. когато си представям, че трябва да вървя сама по улиците... боли ме когато видя някоя двойка, хванати за ръце! Върни се.. не ме оставяй без теб!! ОБИЧАМ ТЕ
Яну 4 '14 · 0 коментари
Боли ме да го гледам...
Той е толкова близо до мен, но никога няма да то имам.
Трябва да го забравя, да забравя всички изживени моменти заедно, спомените и прекараното време.
Но не знам как ще го постигна. Виждам го всеки ден и това ме убива още повече.
Обичам го толкова много...
Но сега има друга до него и вече няма нужда от мен.
Той я обича както аз обичам него.
Той мисли за нея както аз мисля за него.
Ох, боли ме...
Искам те обратно, само за мен! Единствено за мен!
Ако имах възможност да върна времето назад, щях да разкрия чувствата си по-рано.
И нямаше да направя толкова много грешки.
Може би тогава щяхме да сме зaедно?
Може би тогава щеше да ме обичаш и нямаше да има друга?
Защо съдбата ме измъчва толкова?
Защо не мога да съм щастлива като другите?
Има толкова въпроси, които не мога да отговарям сама.
Объркана съм, не мога да мисля за нищо друго освен теб.
Аз не съм виновна! Сърцето ми избра да се влюби в теб, в твоите небесно сини очи.
Ах тези очи, как ще ги забравя?
Не мога! Не мога и не искам!
Ти винаги ще си част от мен.
Винаги ще има място за теб в моето разбито сърце.
Но ако някой ден искаш да се върнеш,не се страхувай.
Ще те чакам на тайното ни местeнце, но до тогава сбогом!
СБОГОМ МОЯ ЛЮБОВ!!!
Яну 4 '14 · 0 коментари