Loading...

Социалната мрежа на България

Asi4kata

Здравей тъпчо.. Липсваш ми и то много..  Липсва ми всяка частица от теб.. Липсват ми дните когато идвах у вас.. Понякога  много рано, за да може да спим..за да имаме достатъчно време заедно.. Помниш ли.. хапвахме заедно, пушихме, споделяхме неща, които никой друг не знае за нас.. А сега? Вече всичко свърши.. свърши преди да е започнало..заради мен.. Аз съм виновна.. Знам, но ни мога да върна времето.. Искам, но не мога.. Преди се страхувах от нещо и точно това ми се случи- знаех , че ако ходим и ако се разделим.. нямаше да останем приятели и ужасно ще боли.. Тъпчоо MISS U!

Вече не си споделяме както преди..даже не си говорим.. Не искаш да те гледам, нито пък да те докосвам.. Вече не ми обръщаш внимание.. По цял ден си пишеш с момичета.. Нарочно ли го правиш не знам, но недей..

Не знаеш колко пъти след уроци съм идвала пред вас.. Качвах се до горе.. И стоях пред вратата, докато осъзная, че вече нищо не е както преди.. Не го правех нарочно, а просто съм свикнала.. 

Нали знаеш..всички на нова година си пожелават нещо.. Моето желание беше: " дано всичко да се оправи и дано пак да сме както преди".. Ех, надявам се да се сбъдне.. но както каза ти-вече нямям нядежда.. 
Оуу да.. щях да забравя.. От няколко седмици все очите ми се насълзяват..и това не е защото съм бжлна,а защото ми е трудно да те гледам като непознат.. Трудно ми е.. да седиш до мен, а да не мога да те прегърна.. Липсва ми всичко и винаги ще ми липсва..Ех, както казах " Никога няма да те оставя-NEVER". Може би ти няма да знаеш или пък няма да ме виждаш, но аз винаги ще съм с теб.. 

Яну 23 '15 · 2 коментари · Тагове: #miss #u