Loading...

Социалната мрежа на България

Asi4kata

Знам..нараних те много пъти, но никога не съм го искала.. Обичам те и може би заради това правя толкова много грешки.. А може би от страх, че ще те загубя.. Просто не мога да живея с мисълта, че някой ден няма да те има в живота ми..че сутрин ще се събуждаш до друга жена.. че ще обичаш някоя друга..че ще я целуваш..че ще й правиш подаръци..
Всеки път щом мисля за нас..тези мисли нахлуват в съзнанието и разбиват мечтите ми..убиват и най-малката частица надежда в душата ми..
Ах, любов, обичам те много.. Не мога да го опиша с думи.. Бих направила всичко за теб.. всичко за каквото се сещаш.. Просто бъди в живота ми и не ме оставяй без теб..
Юли 22 '14 · 0 коментари
Не мога повече..разбери!! Цял ден не ми пишеш..не звъниш..казваш, че ще се видим, а ме забравяш.. Забравяш и за обещанията си.. Даже не се сещаш за мен.. Мисля, че всичко е била една голяма лъжа..една игра..че никога не си изпитвал нещо към мен.. А защо? Да не би да съм те обичала по-малко от другите жени? Да не би да съм те обидила по някакъв начин? Или пък не ти казвах достатъчно "Обичам те"? Къде е проблема? Още колко нощи трябва да спя плачейки? Още колко трябва да страдам? Кажи ми!! Тази любов..боли! И то много.. Не мога повече.. разбери!!
Юли 21 '14 · 0 коментари
Обичам те любов моя..обичам те много..с цялото си сърце.. Независимо, че понякога се държиш странно.. Свикнах вече.. Приемам те такъв какъвто си- малко луд и много забавен.. С теб никога не ми е скучно.. Ех сега.. понякога ме дразниш и ме ядосваш, но love u <3
Знам, че и ти ме обичаш.. Но има нещо, за което мисля постоянно.. Не може ли да разбереш, че не ми е приятно да слушам да бившите ти приятелки гледайки очите ти.. Знам..преди си бил влюбен в тях, но сега си с мен..и искам да забравиш поне малко за тях и да се насладиш с мен на момента.. Да забравиш за всичко.. Все едно сме останали сами на тоя свят.. Само АЗ и ТИ.. Влюбени до уши..
И искам да знаеш, че аз никога няма да те оставя като тях.. Никога няма да те нараня.. Ще съм винаги до теб и да нямаш нужда от мен.. Обещавам..
Аз те обичам истински.. Може след време да не сме заедно (надявам се това да не се случи) но за теб винаги ще запазя място в моето сърце..защото благодарение на теб..разбрах какво е любовта..
Аз любов моя..просто те ОБИЧАМ и те ОБОЖАВАМ.. <3
Юли 14 '14 · 0 коментари
Здравей читателю.. Преди малко се прибрах.. От къде ли? Ами..бях с него.. С момчето, което ми плени сърцето.. Да..влюбена съм и то до уши.. Обичам го с цялото си сърце и заради това страдам.. А той? Това е въпроса? Той дали ме обича? Дали изпитва нещо към мен? Понякога се държи много мило, казва, че съм неговото момиче, че винаги ще ме обича.. А понякога.. че все едно ме няма..все едно не съществувам за него.. Виждам безразличието в очите му..
А защо? Не мога да намеря отговор? Но и ме е страх да питам.. И ако ми каже, че всичко е билоа една голяма лъжа и че никога не е бил влюбен в мен.. Какво бих направила без него? Та аз живея заради него.. Още колко нощи трябва да спя плачейки..или да се събудя с мисълта дали днес ще ме остави.. Знам..силна съм, но не знам още колко мога да издържа.. Не знам до кога ще продължи тази "любов"..
Юли 14 '14 · 0 коментари
Не разбираш нали? Не разбираш колко те ценя и как се тревожа за теб!? Не виждаш колко съм влюбена и как мога да правя всичко за теб!? Не виждаш начина, по който те гледам!? Не разбираш, че искам да прекарам цялото си свободно време с теб!? И явно никога няма да разбереш.. Защо ли? Може би не изпитваш същите чувства? Може би съм ти безразлична?
A беше ли нужна тази игра? Трябваше ли? Трябваше ли да ме нараниш по най-жестокия начин?
Хах..просто съм глупава.. Признавам..защото ти повярвах.. Помислих, че имаш сърце и че може да ме обичаш.. Глупава съм, защото прощавах всяка твоя грешка.. А ти  просто свикна и не осъзна, че така ме нараняваш..
Помниш ли обещанията си? Каза, че ще се върнеш и аз чаках..чаках, но ти така и не дойде.. Веднъж докато те чаках видях едно момче с една роза.. Явно чакаше приятелката си.. Знаеш ли? В него видях себе си.. И той гледаше с несигурност към мен и постоянно се оглеждаше за нея.. За негово щастие тя дойде.. А ти? Къде си? Кога ще идваш? А дали въобще ще идваш?
Ах тези въпроси..без отговори..


Юли 10 '14 · 0 коментари
Виж любов..дойде внезапно и знам, че ще тръгваш така..но преди това си помисли.. Спомни си за нашите места, разходки, разговори, целувки и за НАС.. Защото, ако тръгваш сега, трябва да знаеш нещо-връщане назад няма..
Повече няма да ме има..няма да има кой да ти прави кафето, сутрин преди да ставаш.. Няма да има човек, с когото може да гледаш филми и мачове..
Така че любов..помисли си добре.. Ти решаваш-оставаш или тръгваш?
Юли 2 '14 · 0 коментари