Loading...

Социалната мрежа на България

Между двама.. от блога на asi4kata

Какво ми стана-не знам.. Просто спрях да пиша за нас.. Не, не искам да ме разбереш грешно.. Аз никога няма да спра да те обичам, но..но вече е време, за да продължа напред.. Ти пое своя път..трябва и аз..
Влюбен си.. Отново е пламнала искрата в очите ти.. Сияеш от щастие.. Но да ти кажа ли нещо? И аз срещнах едно момче, което ме прави щастлива.. С него се чувствам жива.. Сърцето ми отново почна да тупти.. Усетих топлината, която ми липсваше.. Винаги се усмихвам, когато той е до мен.. Споделям всичко с него..имам му доверие.. А след теб никога не съм мислила, че ще изпитам същите чувства към някой друг.. Но ето, че се случи.. Влюбих се.. И може би..този път в правилния..
Но честно казано..малко ме е страх.. И ако той си тръгне..точно като теб? Не искам пак да остана сама с разбитото ми сърце.. Не искам пак да страдам.. Защото боли.. Боли от раздялата, от самотата, от старите спомени..и най вече от пропиляното време..
Искам обикновен, щастлив живот с него.. Искам да съм щастлива.. Мисля, че поне това заслужавам.. Сбогом "стари приятелю" и Здравей "нова любов"..



Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От asi4kata
Добавено Фев 28 '14

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви