Loading...

Социалната мрежа на България

Покупка на ламинат - 4 полезни съвета от блога на Dobri

Истината е, че понякога изборът на ламинат би могъл да се окаже изключително сложна задача, поради простата причина, че пазарът днес е отрупан с какви ли не предложения, объркващи още повече потребителя.

 

Причината да се чувствате толкова объркани е резултат на това, че не успявате да направите трезва преценка кой цвят най-много би подхождал за обзавеждането, както и модела, в който смятате да инвестирате парите си.

 

В тази статия ще споделим с вас ценни и полезни съвети за ламинирания паркет, които сме напълно сигурни, че ще избистрят съзнанието ви до такава степен, че ще вземете най-правилното решение. Сигурни сме, че с наша помощ лесно ще успеете да фокусирате вниманието си върху някои от предложенията, които производителите представят и ще можете да превърнете дома си в стилно и приветливо място за живеене.

 

Към какво да се придържаме при покупката на ламинат

 

  • Винаги взимайте под внимание вида на самото помещение;

 

Първото и най-важно правило е да конкретизирате самото помещение. Съществуват стаи, в които не са подходящи светли подови настилки или такива, изискващи по – тъмната гама. Ако става въпрос за коридор, то задължително е да се спрете на модел, който се поддържа лесно.

 

За предпочитане е да заложите на по-светлата гама ламинати, като в същото време може да бъде примесен с интересни и закачливи шарки, които да придадат индивидуалност на самото помещение.

 

  • Интересувайте се за това каква е износоустойчивостта на материала;

 

Безспорно това е един от най-важните фактори, които по никакъв повод не бива да се подминава, а още по-малко да го подценявате. Съществуват ламинати, които са предназначени за натоварени помещения, като офиси или магазини.

 

Техният срок на експлоатация е много по-продължителен, в съпоставка с други от предложенията на пазара. В случай, че не сте запознати с тази характеристика, то най-добре да се посъветвате с опитно лице, което да ви информира и насочи.

 

  • Не забравяйте да попитате за крайната цена;

 

Когато закупувате подобен материал, служещ за обзавеждането на дома ви или друго помещение, то едно от най-важните неща е да се интересувате за крайната му цена.

 

 В този ред на мисли е добре да знаете, че в това число се включват всички онези лайсни, первази и прочие. Не ги подминавайте, тъй като е напълно възможно цената да се качи неимоверно, когато бъдат прибавени към покупката ви.

 

  • Информирайте се дали доставката е безплатна или се заплаща допълнително.

 

Това също е ключова подробност, която би могла да ви изненада в последния момент. В случай, че е безплатна, то трябва да сте наясно още дали качването до обекта се таксува допълнително.

 

Надяваме се съветите ни да ви послужат безотказно и с наша помощ да успеете да се превърнете в собственик на уютен и красив паркет, който да придаде индивидуалност на всяко от помещенията в дома ви, без това да ви струва твърде много.

 

Ако се нуждаете от качествен ламинат, с който да обзаведете помещенията в дома си, предлагаме да разгледате богатия асортимент в онлайн магазина Praktis.bg.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш