Loading...

Социалната мрежа на България

dob4o

Ако се занимавате с онлайн търговия на техника няма как да не сте си задавали въпроса „Как да увеличите печалбите си с най-малко инвестиции?“


Зададохме този въпрос на платформата за създаване на магазини CloudCart.com, които са изградили много от онлайн магазините, които посещаваме всекидневно. Те споделят, че покупката на готов онлайн магазин е един от най-лесните и бързи начини да стартирате бизнес.


Нека обаче да се замислим кое е най-доброто оръжие на един онлайн магазин за генериране на повече покупки? Разбира се, това е добре изградената и оптимизирана продуктова страница.

На онлайн магазина са създадени много страници, които имат за цел да запознаят потребителите с предлаганите стоки и да ги убедят да ги добавят в кошницата, а след това да натиснат бутона поръчай.


Чудите се кои са елементите на продуктовите страници, които генерират големи поръчки? Няма да пазим това в тайна от вас. В списъка по-долу подбрахме 5 практики, които са използвани при създаването на продуктови страници при готовите онлайн магазини за техника.


1.Висококачествени изображения и видеа


Изображението, на което е представен продуктът е първото нещо, което потребителят забелязва в една продуктова страница.

Професионалното преставане на техниката включва заснемането на уреда от всяка една страна на неутрален фон. Публикуването на снимки на стоката в други налични цветове също е важно за клиентите.


2.Подробни, но не скучни продуктови описания


Никой не обича да чете дълги и скучни продуктови описания. За да стимулирате желанието в посетителите на сайта да направят поръчка трябва да им дадете всичката нужна информация за функционалностите на уредите без да ги отегчавате.

Продуктовите описания са изключително важен маркетингов инструмент за вземането на решение за поръчка. 


3.Бутони за сравнение на два продукта


Клиентите обичат да сравняват няколко стоки преди да направят крайният избор за покупка. Наличието на подобен бутон ще спести време на потребителя да търси подобни продукти. Това е високо ценен елемент на потребителското изживяване при готовите онлайн магазини за техника.


4.Информация за доставка и методите на плащане


Преди да натисне бутона „Поръчай“ всеки клиент би искал да се запознае с методите за доставка и плащане. Това е важна информация, която трябва да добавите в края на продуктовото описание. Ако има специални условия за безплатна доставка е коректно те също да бъдат описани.


5.Панел за потребителски оценки в готови онлайн магазини за техника


Възможността потребителите да оценят дадена техника е високо ценена, както от хората, които вече са закупили уредите, така и от потенциалните купувачи. Голям процент от потребителите се доверяват на мнението на клиенти, които вече са изпробвали техниката.

Панелът за потребителски оценки е подходящо да се постави в най-последната секция от продуктовата страница.

Есенциалните мастни киселини или ЕМК са вид ненаситени мазнини, от които тялото се нуждае, но не може да произведе само. Те са от съществено значение, защото играят жизненоважна роля в няколко телесни функции и са необходими за поддържане на добро здраве.


Има два основни вида ЕМК - омега-3 мастни киселини и омега-6 мастни киселини. И двата вида са важни, но играят различна роля в тялото. Омега-3 мастните киселини са особено важни за мозъчната функция, намаляване на възпалителните процеси и насърчаване на здравето на сърцето. Омега-6 мастните киселини, от друга страна, са важни за имунитета и съсирването на кръвта.


Основни предимства на есенциалните мастни киселини


Подобряване на мозъчната функция


Омега-3 мастните киселини са особено важни за мозъчната функция и проучванията показват, че могат да помогнат за подобряване на паметта, когнитивната функция и настроението.


Намаляване на възпалението


Както омега-3, така и омега-6 мастните киселини играят роля за намаляване на възпалението в тялото. Възпалението е естествен отговор на нараняване или инфекция, но хроничното възпаление може да доведе до множество здравословни проблеми. ЕМК могат да помогнат за намаляване на възпалението и насърчаване на цялостното здраве.


Насърчаване на здравето на сърцето


Омега-3 мастните киселини са особено важни за здравето на сърцето. Проучванията показват, че те могат да помогнат за намаляване на триглицеридите, понижаване на кръвното налягане и намаляване на риска от сърдечни заболявания.


Подпомагане на имунната функция


Омега-6 мастните киселини играят важна роля в имунната функция. Те помагат за регулирането на имунната система.


Подобряване на здравето на кожата


Есенциалните мастни киселини също могат да помогнат за подобряване на здравето на кожата. Те могат да насърчат здравия растеж на кожните клетки, което може да доведе до по-гладка и по-сияйна кожа.


Важно е да се отбележи, че докато ЕМК са от съществено значение за доброто здраве, също така е важно да се поддържа баланс между омега-3 и омега-6 мастни киселини. Смята се, че идеалното съотношение на омега-3 към омега-6 мастни киселини е около 1:4, но много хора консумират много по-големи количества омега-6 мастни киселини, отколкото трябва.


За да поддържате здравословен баланс, се препоръчва да спазвате диета, която е богата на омега-3 мастни киселини, като наблягате на риба, ленено семе и семена от чиа, като същевременно ограничавате приема на омега-6 мастни киселини, които се намират в много преработени храни и масла за готвене.


В заключение, незаменимите мастни киселини са важна част от здравословната диета и играят жизненоважна роля в няколко телесни функции. Като се храните с продукти, които са богати на омега-3 и омега-6 мастни киселини, можете да помогнете цялостното си здраве и да намалите риска от заболявания.


За повече информация, бихте могли да посетите kolastra.eu - вашият помощник за по-добрият имунитет!