Loading...

Социалната мрежа на България

Тениски с послания - защо да ги изберем от блога на Dobri

Често изпадаме в положението да не знаем какъв подарък да изберем за свои близки, приятели и членове на семейството. Идеалният подарък трябва да бъде уникален, да носи послание, да влезе в употреба и разбира се - да бъде по джоба ни.


Изглежда почти невъзможно да съчетаем всичко това накуп, но всъщност положението не е толкова сложно. В Smeshkinadreshki.com можете да откриете огромен избор от невероятни идеи за подаръци, които да предложат решение за всеки повод.


Какво представляват тениските с послания


Тениските с послания идват при вас в огромно разнообразие от цветове и форми. От снежно бели до черни, мъжки, дамски и детски, те се предлагат в толкова голям избор от варианти, че човек в един момент остава с усещането, че закупеното от него е било лично и специално създадено за него.


Най-често обаче тениските са бели и имат класическа кройка, леко вталена при дамите. Обикновено лицевата страна е доминирана от щампа, която се изработва с много високо качество. Това позволява да се запази дрехата с отлична визия дори и след много изпирания.


За какви поводи е подходяща


Ще ви изненада колко голямо е разнообразието от поводи, които могат да намерят приложение върху тези висококачествени дрехи. Като се започне от Коледа, мине се през Нова година, именни дни, рождени дни и какви ли още не поводи, изборът е изключителен.


Предлагат се дори и дрехи с послания от типа на “Най-добрия дядо на света”, “Леля на годината” или “Аз обичам своята майка”. Това са дрехи, които могат да бъдат подарени по всякакъв повод.


Позволяват персонализация


Дрехите в редица случаи предлагат възможност за персонализация. Това означава, че на нея може да се изпише името на човека, за който тя е предназначена. Това най-малкото ще трогне онзи, на когото я подарявате, а за това дали дрехата ще се хареса, не берете грижа.

Всички предложения са изработени по начин, който е съобразен с вкуса на възможно най-много хора, така че да не остава възможност за това някой да остане разочарован.


От какво се правят тениските с послания


Тениските с надписи и щампи се изработват най-често от 100% чист памук с изключително високо качество. Има и още една възможност, която се предлага на някои модели, а именно да се избере дреха, която съдържа допълнително 5% еластан.


Ефектът на еластана е доста добре познат с това, че кара дрехата да приляга плътно по тялото на човека, с което я прави по-приятна и комфортна за носене. Разбира се, и двата варианта предлагат максимално удобство и супер качество.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш