Loading...

Социалната мрежа на България

Чакане.. от блога на asi4kata

Всеки ден..на връщане от работа виждах една стара бабичка в парка.. Седи сама, без да говори с никого.. Просто седи и явно мисли за нещо или пък за някого.. Вчера от любопитство седнах до нея с надеждата да ми сподели мъката си.. 
И така де..почнахме да си говорим.. Оказа се, че има причина да седи тук.. Причината ли? Хмм, дълга история, но мога да ви кажа, че в продължение на 30 години.. тук е чакала своята любов- мъжът, в когото е била влюбена..
Преди 30 години са се разделили на същото място..той се е преместил в друга държава с родителите си и обещал, че ще се върне за нея.. Тя още го чака, въпреки че са се познавали само от 8 месеца.. Тя ми разказа за мечтите им..как са искали да имат дом и дъщеря..
Снощи като се прибрах реших да го потърся.. Имах един познат в полицията.. Звъннах му и в последствие разбрах, че е починал след 2 дена като са се преместили.. В този момент не знаех какво да правя, нито пък какво да чувствам.. Някой трябваше да й каже истината, но как? 

На следващия ден тя пак беше там.. пак го чакаше с надеждата да се върне.. но напразно.. 

Въпреки че ми беше много трудно, й разказах всичко.. Тя ми благодари и си тръгна.. А след седмица бях на погребението й..

 


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От asi4kata
Добавено Авг 3 '14

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви