Loading...

Социалната мрежа на България

Най-добрата му приятелка.. от блога на asi4kata

Цял живот бях неговата най-добра приятелка и още съм.. Но има нещо, което крия от него.. А именно това са моите дълбоко скрити чувства.. Да читателю, влюбена съм в него от както се помня.. Беше любов от пръв поглед.. Въпреки че се държи с мен много добре, не знам дали и той изпитва същите чувства..
В училище постоянно сме заедно.. Даже и след училище..  Объркана съм читателю.. Може ли да се получи нещо между нас или? Труден въпрос! Въпрос, който няма отговор..! Оф обичам го толкова много.. И ако той не изпитва нищо към мен..? Не искам да го загубя и като приятел.. Той е най-ценния човек в живота ми.. единствения човек, на когото разчитам най-много..
 Обичам го читателю.. обичам го, но не знам дали ще си струва да опитам.. Страх ме е.. Мисълта, че няма да го има в живота ми ме убива.. И май най-добре е да не рискувам, да остана най-добрата му приятелка и да крия чувствата си.. Поне така мога да остана с него.. докато той има нужда от мен..



Коментари

Мар 22 '14
Съжалявам, че отдавна не бях споделила нещо.. Но сега вече имам достатъчно време, за да пиша :))
Мар 22 '14
Познато..от личен опит ще ти кажа, че добре си го решила. Такова нещо е най-добре да бъде преодолято и да си остане приятелството. А ти продължи напред скъпа.
Апр 3 '14
Много добре е написано :) разбирам те. и аз съм в подобна ситуация. момчето е един от най -близките ми приятели и имам същите страхове ,да не говорим че при нас ситуацията е още по сложна понеже сме на 200 км разстояние но аз го обичам и мисля да рискувам. направи и ти така защото иначе ще се питаш какво би могло да стане . ако не попиташ отговорът винаги ще е не ,а и цитирам мочето което обичам аз " за да е близко едно момче с момиче то почти винаг я харесва"
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От asi4kata
Добавено Мар 22 '14

Рейтинг

Оцени:
Общо: 5 (2)

Архиви