Loading...

Социалната мрежа на България

Аз ли? Аз съм най-добрата му приятелка.. от блога на asi4kata

Здравей, читателю.. Отново съм аз.. Аз ли? Аз съм най-добрата му приятелка.. А винаги съм искала да бъда нещо повече, но..и това ми стига..
Понякога боли от тази несподелена любов.. Боли когато слушам за момичетата, които се появяват в живота му.. Но много често тази болка е временна, защото те бързо стават част от миналото... Те просто не знаят как да го обичат.. Не виждат блясъка в очите му когато говори за любимите хора.. Те не забелязват кога усмивката му е истинска и кога не.. Единствено аз забелязвам тези неща.. Защото го обичам..защото бих дала всичко, за да чуя поне веднъж, че има чувства към мен.. Много ли искам?
Аз, читателю..аз винаги съм до него, държа ръката му, помагам му да се изправи на крака и да продължи напред.. Карам го да се усмихва и да се смее.. Знам, че никоя няма да му даде всичко това и няма да го обича повече от мен..
А той, читателю.. Той май се досещаше за моите чувства.. Ех, сигурно знае.. Правя всичко възможно, за да му покажа какво изпитвам към него... Вярвам, че един ден ще отвори очите си  и ще ме види..ще се влюби в мен.. Дано да е скоро.. Вече нямам сили.. Тази тайна ме убива малко.. по малко..



Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От asi4kata
Добавено Апр 2 '14

Рейтинг

Оцени:
Общо: 5 (2)

Архиви