Loading...

Социалната мрежа на България

Спрете да търсите ... от блога на asi4kata

Защо всички момчета искат едно и също-секс? И защо всички момичета обръщат по-вече внимание на външната красота? Това ли е най-важното нещо, което може да ви дадат? Защо не виждате, че не секса, а любовта е в основата на една връзка..?
На всички нас ни трябва любов, подкрепа, близост, щастие, опора и сила.. А именно тези неща няма как да получавате от любовта за една вечер и от лошите момчета.. Но после се питаме..защо страдаме нали? Защо имаме разбити сърца..?
Хей момчета..спрете да търсите любовта на грешни места.. Не може да я намерите между краката на някое момиче..
Хей любов..и ти си виновна! Винаги закъсняваш, никога не идваш на време и си тръгваш бързо,оставяйки след себе си огромна болка и едно разбито сърце... Ей заради тази болка, много от хората избират плътските удоволствия вместо любящо и разбито сърце..
Хей момичета и вие не сте светци.. Стига сте търсили любовта в мускулестите момчета или пък момчета със сини очи..а после се оплаквате като ви разбият сърцето нали?
Не гледайте само външната красота.. Оглеждайте се на около.. Не бъдете слепи.. Отваряйте сърцата си.. Любовта е навсякъде...





Коментари

Апр 2 '14
Горчивата истина!
Апр 2 '14
За съжаление..
Трябва да си логнат за да коментираш