Loading...

Социалната мрежа на България

Какъв грим не харесват мъжете от блога на Dobri

Със сигурност ще попаднете на много подобни статии в интернет пространството, тъй като темата е била дискутирана стотици пъти, поради простата причина, че едва ли съществува жена, която да не се е интересувала от това какъв грим не харесва нейният любим. В редовете по-долу ще се опитаме да изложим пред вас не малко съвети, които сме сигурни, че ще ви бъдат полезни в един или друг момент. Ще акцентираме върху това как не трябва да се гримираме, ако не искаме погледите да бъдат отместени от нас на мига.


Преди обаче да се впуснем към разсъждения по този въпрос, то ние ще отворим една малка скоба, в която да вмъкнем, че покупката на качествени гримове е изключително важна. Ако искате да се сдобиете с първокласна козметика, която да използвате в ежедневието си и не само, то от вас се изисква да подходите внимателно и разумно. Не се доверявайте на случайни търговци и марки, които никога до сега не сте чували. Това може да означава сериозна алергия или други неприятни последици, с които да се борите дълго време след това.


Нашето предложение е да посетите онлайн магазина за козметика Eli.bg, където ще станете свидетели на изумително много гримове, подходящи както за ежедневен макиаж, така и за парти визия. Другото, което ще ви очарова, са прецизно селектираните брандове, които нямат аналог. Всички те са до толкова внимателно подбрани, че всяко едно от желанията на дамите да се превърне в реалност за кратко време.

Какъв грим не харесват представителите на силния пол

Сега нека се върнем към основната тема на днешния разговор, свързана с това как не бива да се гримираме, ако искаме да впечатлим един мъж. Ключовият момент е да не допускаме никакви фатални грешки, защото можем за нула време да отблъснем човека, който ни е направил силно и специално впечатление.


След кратко проучване сред форуми, коментари и прочие, то ние достигнахме до заключението, че мъжете не си падат ни най-малко по изкуствените нокти, които са толкова дълги, че поглеждайки ги си задават въпроса как всъщност дамите успяват да боравят с тях. Не само, че не изглежда красиво, но и не е кой знае колко хигиенично, все пак нека не забравяме, че под ноктите се натрупва известно количество мръсотия, която ние трябва да почистваме. Ако забравим да направим това, то шансът да впечатлим един мъж е нулев.


Изкуствените мигли, които са толкова гъсти, дълги и извити, също не са харесвани кой знае колко от мъжете. Тънките вежди, които биват почистени до толкова, че да не става ясно дали съществуват такива, след което биват очертани с молив, не са никак приятна гледка и господата могат да потвърдят това.


Стилът “ABBA” може и да не е познат на много от вас, но мъжете не си падат по него. Става въпрос за очи, гримирани в синята гама. Малко са мъжете, които ще споделят искрено, че подобен макиаж ви подхожда и изглеждате великолепно с такава визия.


Мили дами, погрижете се за това да изглеждате красиви и всеки път, щом се погледнете в огледалото, то да изпитвате любов към самите вас. Научете се да обичате себе си и едва тогава ще ви обикнат вашите партньори.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш