Loading...

Социалната мрежа на България

Как да изберем играчки за навън - 5 съвета от блога на Dobri

Изборът на играчки е труден, тъй като трябва да се отчетат различни фактори, влияещи върху покупката. Така например, играчките трябва да с съобразени с възрастта, с пола на детето, с интересите и разбира се едно от най-важните - с това дали ще се купуват играчки за дома или за навън.

1. Трябва да са здрави

Играчките, които избирате за ползване навън, задължително трябва да се отличават с по-голяма здравина. Те не бива да са податливи на чупене, защото ще се използват в среда, която по своя характер е доста по-сурова и непредвидима в сравнение с домашната.

2. Трябва да са прости

Избягвайте играчки, които имат сложен характер и са изработени от различни части. Вместо това, ще постъпите по-практично и рационално ако изберете артикул, който има малък брой съставни части.

3. Избирайте нещо, което да улеснява контакта с външния свят

Вместо да избирате играчки, които да откъсват детето от реалността и да го изолират докато сте навън, по-добре би било да направите избор, който ще му позволи да се възползва максимално от престоя на открито. Пример за полезни играчки могат да са кофичка, лопатка и търмъче, ако например ще се разхождате край плажа.

4. Ако искате да сте по-модерни

Ако имате желание да бъдете по-модерни и да намерите решение, което да бъде компромисно между тенденциите напоследък, но и да може да бъде източник на здравословна игра, можете да вземете на детето скутер.

Това е забавно решение, което може да позволи на хлапето лесно да намери съмишленици. Имайте предвид, че днес повечето деца притежават такива съоръжения, така че ако отидете в парка, вашият син или дъщеря лесно може да се заиграе с други деца.

5. На забравяйте класиката

Всяко дете трябва да има топка. Това е начин, по който лесно можете да накарате детето да бъде по-активно и да играе на открито. Децата са изключително социални и обичат колективните забавления, а притежаването на топка може да бъде чудесна предпоставка за подобна активност.

Изборът трябва да направите на базата на това къде смятате да заведете хлапето. Предлагат се различни решения, като едно от тях е леките надуваеми топки, с които се играе на плажа. В Malchugani.com можете да намерите доста голям избор, а това несъмнено ще ви помогне да попаднете на нещо, което да отговаря на вашия вкус и предпочитания.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш