Loading...

Социалната мрежа на България

Кое е специалното при спално бельо Ранфорс от блога на Dobri

В света има над 15 различни вида спално бельо, някои видове се намират особено трудно поради тяхната трудна изработка, докато други видове са широкодостъпни до всички потребители. Днес ще обсъдим темата с най-известното и предпочитано спално бельо – Ранфорс.


С помощта на експертите по темата PoPijami.bg, ще намерим причините това да е именно най-купувания вид спално бельо, ще разгледаме как се прави и какви са неговите предимства.


Какво представлява Ранфорс като материя


Т.нар Ранфорс е специален клас текстилен материал, който се произвежда от 100% чист памук, най-често произведен в Турция.


Причината да се използва турски памук за направата на Ранфорс спално бельо, е понеже този вид памук има по-дълги нишки и поради това не изисква толкова обработка, за да се постигне правилната дължина и равнина на текстила.


Създаването на висококачествена материя като Ранфорс памука изисква доста прецизност, като най-вече се набляга на равнинното изравняване на нишките.


Крайният резултат е особено приятен на допир текстил, който се използва за ризи, върхни дрехи, спално бельо за възрастни и бебета.


Неговата мекота предразполага към значително по-приятен сън, много повече комфорт в спалната и намаляване на раздразнението на кожата при хора с чувствителен епидермис.

Естествените свойства на памучните изделия също така помагат на тялото да диша през летните дни, като през зимата помага за запазване на топлотата на тялото.


Как се произвежда


За производството на спално бельо Ранфорс е нужно особено високо качество памук, което трябва да бъде на 100% чист. Още при неговата култивация и събиране се сортират главите памук с най-висок потенциал и най-голяма дължина на нишките.


Причината зад това е да се спести операционните разходи при превръщане на суровия памук в текстил. За да се разстелят нишките се използва вода и специални химически съединения, които приканват нишките да заемат значително по-консистентна форма.


След това, от тях се изтъкават прежди, които се превръщат в спално бельо тип Ранфорс, с честота на нишките до 57 нишки на квадратен сантиметър.


Защо 95% от най-купуваното спално бельо е Ранфорс


Причината 95% от най-купуваното спално бельо Ранфорст да бъде именно от българите, е понеже ние ценим високото качество, на отлична цена.


Според статистиката на PoPijami.bg, става ясно, че онова, което се цени най-много е именно адекватната цена на висококачествените материали.


С Рафорс спалното бельо вие получавате невероятна нежност, която е присъща само на наистина скъпи спални комплекти. Тук вие не правите компромис с удоволствието от материята, нито с вашия семеен бюджет.


Можете с лекота да намерите продукти за цялото семейство, от най-малките до най-възрастните.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш