Loading...

Социалната мрежа на България

„Кърти, чисти, извозва“ в София – топ 3 съвета от експерти от блога на Dobri

Да си професионалист в нещо, което правиш или предлагаш, е твърде общо понятие. Трябва да умееш да кажеш на хората точно това, което имат нужда да чуят. Има и една друга подробност – трябва да можеш да застанеш зад думите си.


Днес ще погледнем от такъв аспект на строителния бранш в София, който ни позволява да видим къде са плюсовете и пропуските на строително-ремонтните фирми.


Да живееш в столицата за някои е призвание. За други, е признак на умението да се справяш с всякакви ситуации, т.е. да си адаптивен. Истината няма точно място, на което да бъде открита, но едно е сигурно – хубаво е да си в София.


Това ти носи самочувствието на големия град, но най-важното е, че ти дава право да избираш. Чрез изборите, които прави, човек строи живота си. Взима контрола на събитията в свои ръце. Изборът е свобода, а столичаните са свободни хора.


Столично строителство


Но човек не строи само живота си. Обикновено, в някои етапи, човек решава да освежи, да ремонтира основно или да построи жилище. Как стоят нещата в столицата? Има ли значение изборът на фирма и задължително ли е тя да предлага услуга „кърти, чисти, извозва?


Допитахме се тук и там. От мненията на хора, занимавали се със строителство и врели и кипели в бранша. Сформирахме трите основни съвета за Вас – тези, които ще им се наложи да вкарат майстори вкъщи някой ден.


Съвет #1: „Да излъчват компетентност.“


Абе, да си го кажем – да не са някакви със съмнително ниво на квалификация. Да излъчват професионализъм и най-важното – да предлагат решение за всеки Ваш въпрос.

Ситуацията с нивото на предлагания професионализъм при услугата „кърти, чисти, извозва“ в София, нашите експерти посочиха Stroizone.com като надежден помощник.


Съвет #2: „Нека покажат точното място, на което извозват отпадъци.“


Това е втори съвет, около който се обединиха нашите доказани експерти. Пробвайте колко „тежи“ на мястото си избраната от Вас фирма за извършване на строителните дейности във Вашия обект.


Имате проблем ако от бригадата не могат да дадат директен отговор на въпроса къде и как извозват строителните отпадъци. Замислете се дали това е Вашето окончателно решение за избора на фирма.


Съвет #3: „Писмено споразумение. Реални срокове“


Опитът не лъже. Нашите експерти споделят, че съществуват фирми, чиито обещания са големи, а свършената работа – малка. Е, най-сигурният начин, по който да се спасите от такива фирми, е да се доверите на Stroizone.com.


Специалистите съветват да изискваме писмено споразумение преди извършването на каквито и да е било дейности. Целта? Да нямаме главоболия след това. Друга основна препоръка е да се провери дали сроковете, дадени от фирмата-изпълнител, са реални.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш