Loading...

Социалната мрежа на България

Защо е толкова трайно новото лед осветление от блога на Dobri

Лед осветлението е на българския пазар вече 20 години. От тогава до сега доста неща са се променили и основната причина за промените в цените и качеството, са по-добрите производствени процеси.


Всеки напредък в по-ефикасното производство на лед осветление, се отразяват позитивно на крайния потребител.


Днес онлайн магазини за лед осветление като 2r-bg.com могат да предложат на своите клиенти богата селекция от лед осветителни тела на отлично ниска цена.


Но това, което е наистина внушително е дълготрайността на новите лед осветителни тела. По техническа спецификация, лед осветлението може да трае с години без да мръдне или да намали интензитета и цвета на своето светене.


Как работи лед осветлението


Лед осветлението работи на принципа на светолдиодите, което са малки диодни и катодни платформи произведени от специфични материали.


Видът на химичния състав на тези материали определя цвета на светене, като разстоянието между тези диоди е невероятно малко, достатъчно за производството на електрична арка.

Това, което свети е изпарението на химичните съставки в катодно-анодната структура, като самото излъчване се определя от интензитета на електричния ток.


Бавното освобождаване и електрерозиране на катодите правят този вид технология особено трайна, още от самото начало.


Кое прави светлодиодите толкова трайни


Това, което всъщност прави новите лед осветителни тела толкова ефикасни, е фактът, че днес разбираме тази технология значително по-добре отколкото при нейното създаване.

Напредък в употребата на материали за направата на катодно-анодната структура в диода, позволява значително по-добра и ефикасна работа на самото осветително тяло.


Тъй като самата технология предразполага, в своята основа, към значително по-голяма енергоефективност, всеки напредък и усъвършенстване на диодите, просто удължава тяхната ефективност.

Изграждането на една такава технологична база, въз основата на елементарен механизъм, също така предполага доста бърз напредък.


Точно това се вижда в последните 20 години – създаването на всякакви видове лед осветление, от такива с променящи се цветове, до крушки направени да траят 10 години и повече.


Средното време за работа на една лед крушка от най-нисък клас, са две години, като много често те надминават този период на работа.


Добри аргументи в полза на новото лед осветление


Първоначалната причина в България това осветление да не стане масово предпочитано пред старите крушки, е понеже новото лед осветление беше скъпо.


Всички нови технологии са скъпи заради по-бавните процеси на производство. Днес обаче, една крушка с лед диоди струва почти толкова колкото обикновените крушки с жички.


Това означава, че повече и повече хора започват да предпочитат ефикасността и енергоспестовността на лед осветлението. Ако търсите наистина качествена селекция от всякакви видове лед осветление, то 2r-bg.com е правилното място за вас.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш