Loading...

Социалната мрежа на България

Дайте пълен рефреш на визията си ... с продуктовата линия от Bravissimo от блога на KeNguru

Семейството на Diplomatсе разширява постоянно, стараейки се да предложи на клиентите си голям избор от всякакви продукти за качествен живот, затова пусна на пазара нова обновена гама от уреди  Bravissimo, с които грижата за красота е особено лесна задача.

В продуктовата гама на новата линия ще откриете уникални предложения, на добра цена, отговарящи на всичките критерии за удобство при употреба, безопасност и стилен дизайн – преси за коса, ютии, сешоари, както и много други полезни уреди.


 ЮтиитеBravissimoса с мощност от 1600 до 2200 W, което е напълно достатъчно, за да можете винаги да изгладите дрехите си не само нежно, но и много бързо. Моделите имат множество допълните функции, като например регулиране силата на пара, температурата, режима на гладенето и т.н. Плочите са изработени от специално неръждаемо покритие или са с керамично покритие, като така повече няма да се тревожите, че можете да повредите дрехите си при гладене.


 Всяка жена държи не само на това да е прилежна домакиня, но и да изглежда добре. Това вече е супер лесно със сешоарите ипресите Bravissimo. Вече ще можете всеки ден да „ъпдейтвате” модната си визия и да изглеждате така все едно току-що сте излезли от салон за красота. Сешоарите на марката предизвикаха истинска революция на пазара, защото успяха да предложат на клиентите търсеното съчетание между качествени продукти и добра цена. С тях оформянето на Вашата прическа вече ще е лесно, а с помощта на удобните приставки ще можете да постигнете ефекта, за който всяка жена мечтае.


 В случай, че просто искате да изсушите косата си, тогава се доверете на нежната грижа на сешоарите с мощност 1800 Wили 2000 W няколко степени на температурата. Те ще се погрижат за бързото изсушаване на косата Ви, като същевременно няма да увредят косъма и дълготрайно ще фиксират прическата Ви.


Обемната и идеално права кадифена коса вече е постижима цел с пресите  Bravissimo. Модели за изправяне на косата и такива с различни приставки, които да Ви направят по-различна и забележима. Бързонагряващи, с керамични плочи, които предпазват косата Ви, и възможност за избор на степента на загряване ги правят удобни за ежедневна употреба.


 Доверете красотата си на Bravissimo и станете модна принцеса на мегаполисите – бързо, лесно и удобно!

Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш