Loading...

Социалната мрежа на България

sapa84

 


1. Слагаш ръка върху чашата му, когато някой се пресяга да му налее, и обясняваш, че на твоето мишленце му стига алкохолът за тази вечер.



2. Посочваш с пръст някой от приятелите му докато се заливаш от смях, изтърсваш нещо от сорта на: "Той? За братовчедката ми? Ти май се майтапиш нещо?!"


3. Обясняваш на висок глас, че си спала с около половината от присъстващите в стаята мъже.


4. Отбелязваш, че той няма да може да отиде да гледа мача с момчетата в събота вечер, защото ще го водиш на гости у вашите.


5. Коментираш колко секси изглежда дупето на приятеля му в тези дънки и предлагаш на гаджето си да си купи същите.


6. Седиш плътно до него и за по-сигурно го държиш здраво за ръката. Ами да, нека на приятелите му им е ясно, че вече ти си номер едно.


7. Обясняваш на всички, че твоят човек не разбира нищо от коли, електрически уреди, канализация и водопроводна мрежа, не може една крушка да завинти, с две думи - ръцете му са ... да не казваш къде.


8. Флиртуваш с всички поред или дружно. Та това са приятелите на твоето гадже, нали трябва да те харесват в края на краищата.


9. Правиш му забележка да не говори с пълна уста и да не мляска така звучно, докато дъвче.


10. Обясняваш как всеки път, когато гледа Титаник, се скъсва от рев. Милият, толкова е чувствителен!


Автор на статията: Петър Донев   

Снимка: google.bg

Семейството на Diplomatсе разширява постоянно, стараейки се да предложи на клиентите си голям избор от всякакви продукти за качествен живот, затова пусна на пазара нова обновена гама от уреди  Bravissimo, с които грижата за красота е особено лесна задача.

В продуктовата гама на новата линия ще откриете уникални предложения, на добра цена, отговарящи на всичките критерии за удобство при употреба, безопасност и стилен дизайн – преси за коса, ютии, сешоари, както и много други полезни уреди.


 ЮтиитеBravissimoса с мощност от 1600 до 2200 W, което е напълно достатъчно, за да можете винаги да изгладите дрехите си не само нежно, но и много бързо. Моделите имат множество допълните функции, като например регулиране силата на пара, температурата, режима на гладенето и т.н. Плочите са изработени от специално неръждаемо покритие или са с керамично покритие, като така повече няма да се тревожите, че можете да повредите дрехите си при гладене.


 Всяка жена държи не само на това да е прилежна домакиня, но и да изглежда добре. Това вече е супер лесно със сешоарите ипресите Bravissimo. Вече ще можете всеки ден да „ъпдейтвате” модната си визия и да изглеждате така все едно току-що сте излезли от салон за красота. Сешоарите на марката предизвикаха истинска революция на пазара, защото успяха да предложат на клиентите търсеното съчетание между качествени продукти и добра цена. С тях оформянето на Вашата прическа вече ще е лесно, а с помощта на удобните приставки ще можете да постигнете ефекта, за който всяка жена мечтае.


 В случай, че просто искате да изсушите косата си, тогава се доверете на нежната грижа на сешоарите с мощност 1800 Wили 2000 W няколко степени на температурата. Те ще се погрижат за бързото изсушаване на косата Ви, като същевременно няма да увредят косъма и дълготрайно ще фиксират прическата Ви.


Обемната и идеално права кадифена коса вече е постижима цел с пресите  Bravissimo. Модели за изправяне на косата и такива с различни приставки, които да Ви направят по-различна и забележима. Бързонагряващи, с керамични плочи, които предпазват косата Ви, и възможност за избор на степента на загряване ги правят удобни за ежедневна употреба.


 Доверете красотата си на Bravissimo и станете модна принцеса на мегаполисите – бързо, лесно и удобно!
Апр 15 '14 · 0 коментари · Тагове: сешоарите, bravissimo, diplomat