Loading...

Социалната мрежа на България

sapa84


Кой не обича подаръците и кой не би се зарадвал на изненадата?! Малко внимание, мил жест и умело подбран подарък могат да зарадват не само жена или дете, но и истинския мъж. Въпреки това, трябва да имате предвид някои водещи неща и прецизно да направите избора насочвайки се към точния подарък.


Избора на подарък за мъж винаги е бил по-труден от този за нежната половина на човечеството. И ако се налага сега да направите избор за някои мъж, то добре е да знаете някои неща.


Сред водещите неща, които могат да повлияят избора на подарък за мъжа са:


Поводът – има голяма разлика от това дали се подарява на любим човек, дали той е близък или далечен. Ако подарявате на съпруга си, то може да подготвите и по-нестандартен подарък. Ако подаръка за мъж е предназначен за родител, то често той е според нуждите и предпочитанията му и въпреки това има норми, които трябва да бъдат спазени. За най-труден избор на подарък на мъж се взема предвид, когато е за шеф, работодател, важна личност, бизнесмен и т.н. Последната категория е изключително претенциозна, в 90% от случаите има всичко и малко са истинските неща, които могат да се харесат и да бъдат одобрени. Освен това с избора на подарък за мъже – мениджъри, хора на ръководни постове, бизнесмени или известни личности са винаги в обзора на много погледи и дори да не реагират невъзпитано с неодобрение на подаръка, то много вероятно е никога да не го изложат на показ.


Човекът – „разни хора, разни идеали“ са казали мъдрите и старите. Тогава вземете предвид и тази гледна точка в избора на правилен подарък за мъж и не се хвърляйте на покупката на нещо, само, защото на вас ви харесва и бихте го носили, показвали. Не всеки има вашия вкус, а щом става дума за подарък на другиго, то първо съобразете неговата взискателност и вкус.


Връзката с човека, на когото се подарява – в случай, че връзката ви с човека, на когото ще бъде подарен подаръка е много голяма, нищо не пречи и да го попитате какво би желал. Ако личността, в случая мъжът е далечен ваш познат или на социално положение, до което рядко достигате, заложете на подарък – класика. Казано с други думи нещо скъпо, което би се харесало и на най-заможните.


Най-доброто, което всеки може да направи, когато се налага да избира подарък за мъж е да проучи пазара, да разговаря с човека, който има повод (рожден ден, годишнина, служебен повод за честване или друг вид тържество) или неговите близки и едва, когато е на ясно с някои от характерните за личността черти да пазарува.




Ное 29 '14 · 0 коментари · Тагове: подарък за мъж


Навярно избора на куче не е бил лесен, а когато става дума за името му, то много хора се питат има ли критерии и зависи ли името от породата. За тази цел избрахме някои насоки, които дават специалистите, а именно:


Избор на име на Азиатска овчарка – сериозно, вдъхващо респект и кратко име се дава на породата кучета, които служат за охрана.


Може ли да се сменя името на кучето – може да наречете Азиатската овчарка като си пожелаете и да започнете веднага с привикването й към новото име, за да стане по-бързо усвояването. Винаги е лесно, а и кутретата до 6 месеца научават имената си, за разлика от голямото куче, на което му е дадено ново име. Достатъчно е само да се повика домашния приятел и да се награди с милване или потупване по главата и така, докато привикне към името си. Ще настъпи и момент, в който кучето ще реагира и без награда.


Възможно ли е в кучешкия паспорт на Азиатската ни овчарка да фигурира друго име – разбира се всичко е възможно. Не без значение каква е породата, то кучето може да има едно име в паспорта си и друго, с което да се обръщате към него. Паспорт на кучето се издава във ветеринарната аптека, където му се поставят и ваксината с имунизация, а името, което фигурира в паспорта на кучето е името, с което то се води в списъка с кучета със стопани в самата община. Така, че Азиатската ви овчарка спокойно може да се казва Анна Мария, а вие да си я викате само на Ан.


Оказва ли влияние името над кучето – името не може да влияе над животното, независимо дали е Азиатска овчарка или някое друго куче. Полът също няма значение. Мъжко куче може да бъде наречено с женско име и обратното. Въпреки това е добре да се знае, че Азиатската овчарка е голямо куче, което освен с вида си, трябва да вдъхва респект и с името. Ето, защо изборът й на име е по-важен от това дали ще наречете малката болонка – Мисис или Джена, или Сара. Въздействие на името се придава от това, как го изрича собственика на кучето. Разбира се ако кръстите кучето си с бойно име като Тайсън или Килър, няма да очаквате от него подобна проява. И все пак, ако кучето е с размери на Азиатска овчарка, по ще му приляга сериозно име вместо мекушаво и лигаво.

Ное 29 '14 · 0 коментари · Тагове: азиатска овчарка
Често забързани във времето ни се иска да се случат магически неща, за да успеем да се справим с купчината домашни задължения. Предлагаме ви 5 нестандартни начина и идеи с коркова дъска, които могат да са ви от полза.

С помощта само на няколко аксесоари пресъздадени по няколко начина, може да имате повече функционалност за вещите и да използвате многократно дадени аксесоари, които в повечето случаи бихте хвърлили на боклука.


Ето няколко идеи за дома:


Преобразяване на вазите

За целта са ви нужни малко цветни стъклени топчета, в които да поставите букета с цветята и да създадете изцяло нова визия на тази украса. Може по сходен начин да използвате изкуствени цветя, а от коркова дъска да направите стабилна основа, в която да забодете всяко едно от тях. ПО този начин ще имате един красив ек ебан, които да създава невероятна обстановка в дома ви.


Хартиени салфетки


За целта са нужни само дузина обикновени хартиени салфетки от тези за еднократна употреба, малко коркова дъска и въображение. С подобна технология може да имате чудесна декорация за сервиране на кексове, сладки и торти. Идеята е чудесна за оформянето на тирамису, поръсено с какао. Старата коркова дъска, може да бъде преобразена в чудесен поднос, а салфетките да са като оригинална покривка върху й.


Създайте рамка за картина с коркова дъска


По право корковата дъска се ползва за съобщения. Така е и в дома и в училище и в офиса. Тук обаче може да разнообразите тази нейна представа, като поставите чудесните детски рисунъци върху й. В случай, че желаете рамка за снимка или картина с по-висока стойност, то поставете върху корковата дъска бял фон, над него поставете новото изображение (снимка, картина) и най-отгоре покрийте със стъклена плоскост.


Старата коркова дъска може да е чудесен декор за градината. С нея може да украсите верандата, пресъздавайки твърда завеса или покритие за местата, където става по-силно течение. За да изглежда, действително като декорация, покрийте корковата дъска с парче дантелен плат, набодете декоративни цветя, мъниста, панделки. Дайте воля на въображението си и направете старата вещ в чудесен шедьовър за украса на дома.


Старата коркова дъска може да използвате и в детската стая. На нея може да поставяте не само седмичните и ежедневни напомняния, но и да украсите със закачливи съобщения, усмивки, забавни малки играчки и други.




Ное 29 '14 · 0 коментари · Тагове: коркова дъска


Бери Akai е дървесен вид с лилави, наподобяващи боровинки плодове. Зърната му са значително по-големи от стандартна малина, къпина или боровинка. Среща се предимно в Южна и Централна Америка и днес свойствата и ползата, която носи за човешкото здраве са известни по цял свят.
Дървото на akai bery има палмовидна форма. Изследвания правени в продължение на много години, за откриване на качествата на този земен плод показват, че той е един от най-силните антиоксиданти.
Плодовете на akai bery са с вкус наподобяващ ягода, къпина, малина или боровинка, но се различават. Те са богати на множество полезни свойства и носят значителен брой вещества важни за човешкия организъм. Това ги прави изключителни помощници и в борба с наднорменото тегло, спомага различни оздравителни и възстановителни процеси.
Днес akai bery е широко използван и като хранителна добавка с отслабващ ефект. Това растение подобрява в голяма степен метаболизъма и дори за хора страдащи от синдром на „вълчи глад“ порциите не е задължително да бъдат ограничени, за да има траен и видим резултат. Това прави akai bery подходящ и за по-специалните групи, по-капризните към храни и по не въздържащите се групи хора.
Akai beryа насърчава загубата на тегло и когато е съчетан с фитнес упражнения, бягане или друг вид физическа активност. Той се препоръчва и често се предлага в комбинация с гуарана, което засилва отслабващия ефект.
Освен като отслабващ продукт и като хранителна добавка за засилване на имунитета, akai bery, намира приложение и в козметиката. Много продукти използват негови съставки, в козметични кремове, лосиони и други. Той има анти-agne ефект, а това обяснява и защо, което се пие с идея за отслабване, прави кожата по-сияйна, а тялото по-красиво.
Колкото и да са ползите на akai bery, специалистите съветват винаги да се четат листовките за употреба върху опаковките. Много хора не обръщат внимание на тях и често вината пада върху производителя/вносителя. Върху разписанието за прием се съдържа и богата информация за това състав, кои групи хора могат да го консумират, по колко пъти на ден и т.н.

Ное 29 '14 · 0 коментари · Тагове: akai bery

Алкохолът сваля задръжките на човека, който го употребява и го показва в истинската му светлина. Но и заиграването с една бутилка може да ни каже достатъчно много за този, който иска да се наслади на глътка студена бира в летните жеги. Научи нещо повече за твоя мъж спрямо това как държи бутилката от типично мъжката напитка.


Уравновесеният

Спокойният тип ще хване гърлото на шишето бира с два пръста. Ще повдигне бутилката леко и ще отпие голяма глътка, а през това време ще се оглежда какво става наоколо. Мъжете, които пият така са уверени в себе си напълно спокойни. Сякаш държат цялата ситуация под контрол и няма да им пука особено, ако без да искат се залеят по скъпия си панталон. Явно е, че те са над нещата или поне се опитват да демонстрират това на заобикалящия ги свят.


Предпазливият

Ако пичът постави най-демонстративно бутилката централно пред себе си и я стиска стабилно в основата, бъди сигурна, че това е един вид защитна реакция. Вероятно не му се водят задълбочени разговори или не иска да отговаря на прекалено лични въпроси. Затова се "охранява" с шишето. В такъв случай по-добре заложи на повърхностните разговори за кино, спорт, някое ново предаване, което си видяла по телевизията и го изчакай сам да подхване по-сериозна тема.


Отвореният

Ако сяда до теб и оставя пивото си в непосредствена близост до твоята чаша, бъди сигурна, че те харесва. Обикновено мъжете навлизат в чуждото пространство на една жена, когато изпитват по-особено симпатии. И първо действат тактично, за да не ни стреснат. А намекът: "Я виж как твоят коктейл си отива с моята бира", си е чиста доза свалка.


Нервакът

Ако мъжът, когото си харесала, се заиграва с бутилката, прави си фигурки от етикетчето или нарочно оставя следи от пръстите си по запотеното стъкло, значи си имаш работа с много притеснителен тип. Той се чуди как да те заговори и затова се опитва да отвлече и твоето, и собственото си внимание от неловката ситуация на опознаването.

С него трябва да бъдеш изключително прецизна и тактична. Не му се нахвърляй веднага, но и опитай да не се прозяваш от скука. По-скоро му предложи да пийнете по два шота за отскок. С това ще ви дойде и настроението, и приказката.

Ное 21 '14 · 0 коментари · Тагове: секси свалки, бирата
Здравейте приятели. 

Сега ще ви покажа няколко видео клипчета за това как може да си направите безплатен сайт.

Видеата които ще ви покажа са затова как се прави сайт с WP.

Част - 1 - bezplatensait.com


В този клип е показано как се качва WP сайт за хост, сваляне на WP и инсталирането.

Част -2- bezplatensait.com


Част -3- bezplatensait.com

Следващият видео урок за изграждането на WP до край. Сайта който се прави е http://bezplatensait.com/ . Опитайте и вие и изградете собствен безплатен сайт.


Част -4- bezplatensait.com

Четвъртата част може да намерите директно в сайта който се прави в горе показаните уроци. Сайта предлага и други полезни уроци, както и готови сайтове за продажба.

Безплатен сайт