Loading...

Социалната мрежа на България

Познайте мъжа по бирата от блога на KeNguru

Алкохолът сваля задръжките на човека, който го употребява и го показва в истинската му светлина. Но и заиграването с една бутилка може да ни каже достатъчно много за този, който иска да се наслади на глътка студена бира в летните жеги. Научи нещо повече за твоя мъж спрямо това как държи бутилката от типично мъжката напитка.


Уравновесеният

Спокойният тип ще хване гърлото на шишето бира с два пръста. Ще повдигне бутилката леко и ще отпие голяма глътка, а през това време ще се оглежда какво става наоколо. Мъжете, които пият така са уверени в себе си напълно спокойни. Сякаш държат цялата ситуация под контрол и няма да им пука особено, ако без да искат се залеят по скъпия си панталон. Явно е, че те са над нещата или поне се опитват да демонстрират това на заобикалящия ги свят.


Предпазливият

Ако пичът постави най-демонстративно бутилката централно пред себе си и я стиска стабилно в основата, бъди сигурна, че това е един вид защитна реакция. Вероятно не му се водят задълбочени разговори или не иска да отговаря на прекалено лични въпроси. Затова се "охранява" с шишето. В такъв случай по-добре заложи на повърхностните разговори за кино, спорт, някое ново предаване, което си видяла по телевизията и го изчакай сам да подхване по-сериозна тема.


Отвореният

Ако сяда до теб и оставя пивото си в непосредствена близост до твоята чаша, бъди сигурна, че те харесва. Обикновено мъжете навлизат в чуждото пространство на една жена, когато изпитват по-особено симпатии. И първо действат тактично, за да не ни стреснат. А намекът: "Я виж как твоят коктейл си отива с моята бира", си е чиста доза свалка.


Нервакът

Ако мъжът, когото си харесала, се заиграва с бутилката, прави си фигурки от етикетчето или нарочно оставя следи от пръстите си по запотеното стъкло, значи си имаш работа с много притеснителен тип. Той се чуди как да те заговори и затова се опитва да отвлече и твоето, и собственото си внимание от неловката ситуация на опознаването.

С него трябва да бъдеш изключително прецизна и тактична. Не му се нахвърляй веднага, но и опитай да не се прозяваш от скука. По-скоро му предложи да пийнете по два шота за отскок. С това ще ви дойде и настроението, и приказката.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш