Loading...

Социалната мрежа на България

Какво е akai bery от блога на KeNguru


Бери Akai е дървесен вид с лилави, наподобяващи боровинки плодове. Зърната му са значително по-големи от стандартна малина, къпина или боровинка. Среща се предимно в Южна и Централна Америка и днес свойствата и ползата, която носи за човешкото здраве са известни по цял свят.
Дървото на akai bery има палмовидна форма. Изследвания правени в продължение на много години, за откриване на качествата на този земен плод показват, че той е един от най-силните антиоксиданти.
Плодовете на akai bery са с вкус наподобяващ ягода, къпина, малина или боровинка, но се различават. Те са богати на множество полезни свойства и носят значителен брой вещества важни за човешкия организъм. Това ги прави изключителни помощници и в борба с наднорменото тегло, спомага различни оздравителни и възстановителни процеси.
Днес akai bery е широко използван и като хранителна добавка с отслабващ ефект. Това растение подобрява в голяма степен метаболизъма и дори за хора страдащи от синдром на „вълчи глад“ порциите не е задължително да бъдат ограничени, за да има траен и видим резултат. Това прави akai bery подходящ и за по-специалните групи, по-капризните към храни и по не въздържащите се групи хора.
Akai beryа насърчава загубата на тегло и когато е съчетан с фитнес упражнения, бягане или друг вид физическа активност. Той се препоръчва и често се предлага в комбинация с гуарана, което засилва отслабващия ефект.
Освен като отслабващ продукт и като хранителна добавка за засилване на имунитета, akai bery, намира приложение и в козметиката. Много продукти използват негови съставки, в козметични кремове, лосиони и други. Той има анти-agne ефект, а това обяснява и защо, което се пие с идея за отслабване, прави кожата по-сияйна, а тялото по-красиво.
Колкото и да са ползите на akai bery, специалистите съветват винаги да се четат листовките за употреба върху опаковките. Много хора не обръщат внимание на тях и често вината пада върху производителя/вносителя. Върху разписанието за прием се съдържа и богата информация за това състав, кои групи хора могат да го консумират, по колко пъти на ден и т.н.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш