Loading...

Социалната мрежа на България

3 съвета в избор на подарък за мъж от блога на KeNguru


Кой не обича подаръците и кой не би се зарадвал на изненадата?! Малко внимание, мил жест и умело подбран подарък могат да зарадват не само жена или дете, но и истинския мъж. Въпреки това, трябва да имате предвид някои водещи неща и прецизно да направите избора насочвайки се към точния подарък.


Избора на подарък за мъж винаги е бил по-труден от този за нежната половина на човечеството. И ако се налага сега да направите избор за някои мъж, то добре е да знаете някои неща.


Сред водещите неща, които могат да повлияят избора на подарък за мъжа са:


Поводът – има голяма разлика от това дали се подарява на любим човек, дали той е близък или далечен. Ако подарявате на съпруга си, то може да подготвите и по-нестандартен подарък. Ако подаръка за мъж е предназначен за родител, то често той е според нуждите и предпочитанията му и въпреки това има норми, които трябва да бъдат спазени. За най-труден избор на подарък на мъж се взема предвид, когато е за шеф, работодател, важна личност, бизнесмен и т.н. Последната категория е изключително претенциозна, в 90% от случаите има всичко и малко са истинските неща, които могат да се харесат и да бъдат одобрени. Освен това с избора на подарък за мъже – мениджъри, хора на ръководни постове, бизнесмени или известни личности са винаги в обзора на много погледи и дори да не реагират невъзпитано с неодобрение на подаръка, то много вероятно е никога да не го изложат на показ.


Човекът – „разни хора, разни идеали“ са казали мъдрите и старите. Тогава вземете предвид и тази гледна точка в избора на правилен подарък за мъж и не се хвърляйте на покупката на нещо, само, защото на вас ви харесва и бихте го носили, показвали. Не всеки има вашия вкус, а щом става дума за подарък на другиго, то първо съобразете неговата взискателност и вкус.


Връзката с човека, на когото се подарява – в случай, че връзката ви с човека, на когото ще бъде подарен подаръка е много голяма, нищо не пречи и да го попитате какво би желал. Ако личността, в случая мъжът е далечен ваш познат или на социално положение, до което рядко достигате, заложете на подарък – класика. Казано с други думи нещо скъпо, което би се харесало и на най-заможните.


Най-доброто, което всеки може да направи, когато се налага да избира подарък за мъж е да проучи пазара, да разговаря с човека, който има повод (рожден ден, годишнина, служебен повод за честване или друг вид тържество) или неговите близки и едва, когато е на ясно с някои от характерните за личността черти да пазарува.





Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш