Loading...

Социалната мрежа на България

Залози на виртуални спортове – какво трябва да знаем от блога на Dobri

Тръпката на живите спортове е неограничена, но при тях има тенденция нещата да не са толкова предвидими. С настъпването на пандемията, много спортове бяха преустановени, което намали цялостния поток на залози.


За да се запълни тази ниша обаче, изникнаха виртуални спортове, на жаргон: „виртуалки“, които копират и изключително добре предоставят достъп до спортове „на живо“.


Това е нов феномен, който е иновативен и има изключително голям потенциал, както за самите собственици на сайтовете, така и за самите играчи. Той се крие в това, че разходите за самия спорт не са толкова големи, а да започнеш да печелиш, е просто въпрос на тренинг и време.


Какво представляват виртуалните спортове


Колкото и странно да звучи, много хора започнаха да залагат на виртуални спортове. Странно е, защото това се отделя от досегашната тенденция да се залага на живи спортове.

Особеното при тях, е че са компютърно генерирани, тоест са симулации, които лежат на принципа на компютърните игри. 


Те са лишени от човешка намеса, а работят на принципа на случайната генерация – задават се хиляди стойности, за да се получи крайният резултат.

Виртуалните спортове могат да бъдат всичко – от футболни мачове, хокей и баскетбол, до конно и надбягване с кучета.


За разлика от компютърните игри, където играят хора, тези симулации се пускат и компютърът реално „играе” срещу себе си. Хората, които харесват да залагат, могат да залагат на крайните резултати на събитието, което е доста интригуващо.


Какви залози на виртуални спортове можете да правите


Ако искате да правите залози на виртуални спортове, можете да го сторите на платформи като inbet.com. Те предлагат доста широка изборна категория за най-различни спортове, така че ако предпочитате един, то можете да наблегнете на него.


Ако искате да тествате стратегия, това да направите залози на виртуални спортове, е чудесен начин да го сторите и да видите дали работи, без да рискувате особено много средства.


Заслужава ли си да залагате на спортове


Един добър въпрос, който много хора си задават, е това дали реално си заслужава да залагате на такива спортове, ако не са реални. Може ли да се има доверие на програмата и това, че не е манипулирана и дали е добре програмирана.


Истината е, че рискът при тях е по-малък, а това помага на много хора да усъвършенстват своята стратегия, без да рискуват средствата си.


Това е и доста добър начин за неопитните да добият опит и да опознаят системата за залагане на платформи като inbet.com. Основната разлика се крие в това, че при истинските спортове нещата са доста по-сложни и има значително повече променливи, които могат да се отразят на крайния резултат.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш