Loading...

Социалната мрежа на България

Ако ви изневери - спете с него за отмъщение от блога на KeNguru

Вече официално си негова бивша! Друга, уж по-достойна, е завладяла сърцето на твоя мачо. Въпреки несходството в характерите и изчерпването на отношенията помежду ви, които той изтъква като аргументи, за да те смени с новата, сексът ви е бил изпепеляващ. Това е силният ти коз пред настоящата му и той много добре го знае.


Сексуално се чувства зависим от теб.

Условно си бивша, но на практика съвсем не. Чувстваш се засегната от факта, че е предпочел друга и огорчението ти събужда у теб неистово желание за отмъщение. Идеята да го прикоткаш отново в леглото те изкушава и поради факта, че именно ти ще си тази, с която доскорошният ти партньор ще изневери на изместилата те в сърцето му. Още повече, с тази си забележка той показва слабостта си към теб, което означава, че все още не си в миналото му. Е, сладко отмъщение го чака, но преди всичко, трябва да си наясно със себе си - ще правиш секс, а не любов. Твоята основна цел е да го накажеш, а не да го задоволиш. Ако му дадеш "заето", точно когато си помисли, че ще си му винаги под ръка, значи си изпълнила своята мисия. Настрой се предварително че ще ти е хубаво, но само веднъж. Та нали той е този, който пожела да те смени, припомни му какво е изгубил, върни му тръпката за момент и го остави да търси теб в новата. И двамата знаете, че опитите му ще са неуспешни и жертвата ти ще си струва. Забрави за достойнството си, защото в противен случай няма да изиграеш професионално ролята.


Влагай страст, но не и емоция, за да не стане така, че си жертвала самата себе си. Ако умело се справиш със задачата, резултатът няма да закъснее. Следващият път, когато на възлюбения ти му се прииска да си поиграете между чаршафите, но удари на камък, желанието му да те има ще се увеличи двойно. Съвсем скоро ще запее старата песен - твоята.


Объркай го! Е, вашата съвместна вечер като любовници, а не официална двойка, е вече факт. Всичко е станало абсолютно така, както си го планувала, точно както го обича той. Любимото му черно дантелено бельо те прави още по-съблазнителна, специално за него. Всичко това гали либидото му. И за двамата ви е било горещо. Сега той очаква да последват безброй обаждания с молби да се съберете, но ти не трябва да оправдаваш тези негови очаквания.



Мини в нелегалност. Накарай го да изпита липсата ти именно в момент, в който си е мислил, че ще тъче по два стана едновременно. Сега ти си на ход, изиграй правилно картите си, като му се дърпаш и му напомняш, че той вече принадлежи на друга. Постепенно излез напълно от живота му, като спреш дори да бъдеш негово кошче за душевни отпадъци. Нека да осъзнае, че в твое лице освен страстна любовница, е изгубил и верен приятел. Въпрос на време е да стане ясно как е разтълкувал поведението ти.

Вариантите не са много. Ако се отнесе безразлично, значи е време да затвориш завинаги тази страница от живота си с усмивка и да гледаш напред. Явно той не те заслужава. Ако пък се развълнува от прекараната нощ и те потърси с намерението да се съберете отново, а ти все още не си охладняла, действай. Та нали това беше целта на занятието. Не изключвай варианта и да се вбеси, че не си оправдала очакванията му винаги да си на разположение, когато и за каквото му се прииска. Ще го раздава обиден и ще се оправдава, че се чувства употребен, без да има намерение да те върне. Тогава с пълно основание можеш да му заявиш: "Ти ме смени с друга, а сексът беше само отмъщение."



Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш